Solgt angriber: Jeg vil være Superliga-topscorer

Lukas Spalvis skifter til sommer til Sporting fra Portugal, men angriberen tænker ikke på sommerskiftet nu. Fokus er på triumfer med AaB

Lukas Spalvis vil være Superliga-topscorer (Foto: René Schütze)
Lukas Spalvis vil være Superliga-topscorer (Foto: René Schütze)

21-årige Lukas Spalvis bliver den næste målscorende Superliga-angriber, der forlader dansk fodbold til fordel for en udenlandsk klub. Det sker, når Lukas Spalvis til sommer skifter fra AaB til Sporting CP - en handel, der blev officiel mandag.

Handlen sker som sagt først fra sommer, så den talentfulde litauiske angriber er at finde i den bolsjestribede trøje i foråret. Og det skorter ikke på ambitioner hos Lukas Spalvis, der sætter høje mål for sig selv og AaB-holdet.

-Jeg vil slutte som topscorer i Superligaen, og det kunne være fedt at spille en ny pokalfinale med AaB. I ligaen skal vi som minimum slutte i top fire og kvalificere os til Europa, siger Lukas Spalvis til Nordjyske.

Angriberen scorede i efteråret 14 gange i Superligaen og før de sidste 15 runder har han et pænt forspring ned til Rasmus Festersen, der ligger nummer to på topscorerlisten med 10 scoringer.

Drømmeklub lokker Spalvis væk fra AaB

Lottokupon og millioner: Så meget tjener AaB på topscorer-salg

Se Spalvis' 14 Superliga-mål i sæsonen: