Annonce:
Annonce:

Spillerkone: Glen giver stadig min fødsel skylden for Europa-exit

Anna Olsen erindrer, at hendes fødsel forhindrede gemalen Danny i at tage til Europa League-kamp i Schweiz, og at hun derfor fik skylden for, at FC Midtjylland ikke gik videre. - Arh, det passer ikke helt, minder træner Glen Riddersholm hende om

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Kan man som hustru til en fodboldspiller rent faktisk koste videre avancement i en stor europæisk klubturnering?

Spørger man Anna Olsen, der er gift med den tidligere FCM-spiller Danny Olsen, så er svaret ja. Det sagde hun i i hvert fald i programmet 'Spillerkoner, som Onside søndag aften viste første afsnit af.

Her forklarer hun, at den daværende FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm aldrig har tilgivet Danny Olsen for at blive hjemme, da holdet i 2012 skulle til Schweiz, hvor de skulle møde Young Boys i en Europa League-kvalifikation.

- Jeg havde termin med den mindste af vores piger lige op til en Europa League-kamp - FC Midtjylland skulle spille mod Young Boys. De havde tabt hjemme og skulle så af sted, og der var drøftelserne herhjemme, om Danny nu skulle misse en fødsel eller ej.

- Han vælger ikke at tage af sted, og jeg går så otte dage over. Den hører jeg stadig for.

Annonce:

- Glen mener stadig, at de kunne have vundet, hvis Danny havde været med dernede, siger Anna Olsen, der efterfølgende på et spørgsmål fra en af de andre spillerkoner må sige, at Glen Riddersholm stadig ikke har tilgivet Danny Olsen for den beslutning.

Den påstand holder dog ikke vand, påpeger Glen Riddersholm over for Ekstra Bladet.

- Nej, nej, nej, det passer ikke. Jeg var selv med til at træffe den beslutning om, at Danny skulle blive hjemme. Det var sagt med et glimt i øjet, siger Glen Riddersholm.

Han kan endda dokumentere, at forholdet til Danny Olsen er alt andet end forlist - for da Olsen kort efter skiftet til AGF i 2014 spillede sin hidtil eneste landskamp mod England på Wembley, så fik Riddersholm en erkendtlighed.

- Vi har det super godt med hinanden, og jeg har altid haft et godt forhold til familien. Kort tid efter at han var skiftet, fik jeg også hans landsholdstrøje, han havde fået på Wembley, siger Glen Riddersholm.

Til oplysning havde FC Midtjylland - med Danny Olsen på holdet - tabt 3-0 hjemme til Young Boys, mens det blev til en 2-0-sejr i Schweiz.

Annonce:

Du kan se den og flere andre anekdoter - også af den lidt mere barske karakter - i 'Spillerkoner' i playeren over artiklen.

Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

Se drømmemålet i bronze-braget

Rigmand smider stort million-beløb i FC Midtjylland

Fesen sølvfest i Brøndby - men 3. halvleg bliver nok sjovere...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: