Ståle i offensiven: Tæt på ny landsholdsspiller

Peter Ankersen kan snart blive FCKs tredje kup i sommerens transfermarked

Ståle Solbakken er tæt på at hente endnu en dansk landsholdsspiller til klubben (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken er tæt på at hente endnu en dansk landsholdsspiller til klubben (Foto: Jens Dresling)

Ekstra Bladet kunne som første medie i begyndelsen af maj fortælle, at FCK arbejdede benhårdt for at lande landsholdsspiller Peter Ankersen.

Torsdag morgen skriver tv3sport.dk, at FCK-manager Ståle Solbakken stort set har en lejeaftale på plads med Ankersens østrigske klub Red Bull Salzburg.

TV3 Sport skriver desuden, at FCK har fået en købsoption på 10 mio. kr. indføjet i lejeaftalen på Ankersen, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt.

Peter Ankersen under en Europa League-kamp (Foto: AP) FC København Ankersen-agent: FC København er en god klub

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har dialogen været i gang siden slutningen af april. Der har også været både andre danske samt udenlandske klubber med henvendelser på landsholdsbacken, men FCK har hele tiden ligget i pole position.

Det virker også sandsynligt, at de sidste detaljer kommer på plads nu, efter Red Bull Salzburg onsdag sluttede sæsonen med en Double-triumf, da holdet med Peter Ankersen fra start vandt pokalturneringen oveni mesterskabstrofæet.

Peter Ankersen har længe været inde omkring landsholdet, og nu kan han muligvis fortsætte karrieren i FCK (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Peter Ankersen har længe været inde omkring landsholdet, og nu kan han muligvis fortsætte karrieren i FCK (Foto: Mikkel Tariq Khan)
 

Glen Riddersholm og Ståle Solbakken kan spille med musklerne på sommerens transfermarked (Foto: Mikkel Thariq Khan) FC Midtjylland Klar til transferkrig: Så meget må Ståle og Glen bruge

Peter Ankersen skiftede sidste sommer til ambitiøse Red Bull Salzburg fra Esbjerg. Kort før det skifte havde Esbjerg afvist et stort bud fra FCK på forsvareren.

Ståle Solbakken har signaleret, at han er klar til at handle stærkt på transfermarkedet denne sommer for at skubbe FC Midtjylland af tronen allerede i næste sæson.

FCK har været tidligt ude allerede og har sikret sig årets spiller i Slovenien Benjamin Verbic samt kantspilleren Kasper Kusk, der ikke fik succes i hollandske Twente.

Peter Ankersen, her i duel med Steven Gerrard, er et brandvarmt emne i FCK (Foto: Mikkel Thariq Khan) Superligaen FCK vil spille med musklerne: Han er Ståles ønskespiller

Med Peter Ankersen kan FCK få en offensiv backtype som Ludwig Augustinsson i venstre side, og så kan Tom Høgli supplere på begge back-positioner i løbet af en lang sæson.

Unge Christoffer Remmer kan også bruges på back-pladserne, men en anden mulighed er, at han lejes ud i en sæson for at sikre, at han spiller hver weekend på højt niveau.

Tilbage i vinter fortalte Peter Ankersen i øvrigt, at FCK åbenbart ikke ville have ham nok, men nu har klubben muligvis ændret mening.

Peter Ankersen er nu i Salzburg, men et halvt år forinden var han egentlig forberedt på et skifte til FCK (Foto: AP) Superligaen Ankersen: FCK ville ikke have mig nok

Husker I Peter Ankersens lækre mål, der kæmpede med Zlatan ved FIFA-galla?

88 kommentarer
Vis kommentarer