Ståle og Glen i ny ordkrig: Tør øjnene, AGF!

FCK-manageren mente, at Glen Riddersholm og resten af trænerstaben brokkede sig alt for meget på bænken. 'Det er voksenfodbold', sagde Ståle

Der var mange Superliga-fans, der havde set frem til opgøret mellem AGF og FC København.

Udover en spændende fodboldkamp på programmet, så bød Ceres Park også på et gensyn med Ståle Solbakken og Glen Riddersholm, der for første gang siden Riddersholms farvel i FC Midtjylland, skulle krydse klinger igen.

Begge er kendt for at stikke til hinanden - og ingen af dem er bange for at sige deres mening om den anden part. De to kamphaner skabte overskrifter efter en kamp mellem FC København og FC Midtjylland tilbage i december 2014, hvor der blev talt med store ord i Onsides studie.

Dengang blev det fra Ståle Solbakkens side især fokuseret på FC Midtjyllands evne til at få gummiben, når det spidsede til - noget som Glen Riddersholm ikke tog pænt.

TV: Gense den første tv-fight mellem de to

Og søndag aften, efter FC København formåede at få et 0-0-resultat med hjem fra Aarhus, efter at have spillet med en mand i undertal i over 75 minutter, kom de to trænere op at toppes igen.

Ståle Solbakken var træt af, at AGF's bænk med Glen Riddersholm og co. brokkede sig så meget over det angiveligt hårde spil fra FCK' side.

- Det er voksenfodbold, vi spiller. Man må lade de store drenge gå til den. De råber og skriger, men det er ikke børnefodbold. Jeg synes, de skal tørre øjnene, for dommeren har styr på det, sagde Ståle til TV3+ efter kampen, der i løbet af anden halvleg signalerede til AGF-bænken, at de skulle lade være med at pive så meget.

Glen Riddersholm fulgte med i Ståle-interviewet i Onside-studiet, men AGF-træneren hævdede, at han ikke havde set sin træner-kollega signalere, at han skulle tørre sine øjne.

- Jeg havde travlt med at holde fokus på mit job med at passe mit hold. Jeg var meget bevidst om ikke at opsøge kontakten. Min kollega Ståle havde dog rigeligt travlt med at råbe og dirigere - og opsøge kontakten med mig. Heldigvis valgte vi ikke at indlede den, sagde Glen Riddersholm i studiet.

- Det her med, om det er voksen- eller børnefodbold? Jeg mener, det er en pjevset kommunikation fra Ståle. Alt det han siger, må stå for egen regning.

TV: Se den omtalte diskussion i videoen øverst i artiklen