Ståle og Sviatchenko er enige inden topkampen

Kommer FCM 11 point foran FCK, kan det stadig gå galt for midtjyderne, siger såvel Erik Sviatchenko som Ståle Solbakken

”Det er helt klart FCM, der halser efter FCK”: Gravesen vurderer, hvem der er størst i dansk fodbold. Video: Discovery Networks Danmark.
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FC København kan stadig vinde det danske mesterskab i fodbold, selv om københavnerne søndag aften måtte tabe topopgøret mod FC Midtjylland hjemme i Parken og komme 11 point efter midtjyderne inden de sidste seks kampe.

Sådan lyder det fra både FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko og FCK-manager Ståle Solbakken.

- Guldkampen er ikke lukket, hvis vi vinder, for der er stadig mange point at spille om. Men en sejr vil give os et kæmpeboost forud for de resterende kampe.

- Det er jo en fantastisk mulighed at stå med et solidt forspring, men en sejr kræver, at vi finder vores topniveau frem, for selv om vi er favoritter, fordi vi har spillet godt, så skal vi gøre arbejdet færdigt, siger Erik Sviatchenko til FC Midtjyllands hjemmeside.

Ståle Solbakken afviser også, at søndagens kamp er en FCM-matchbold, da han af B.T. bliver spurgt, om en FCM-sejr vil være lig med et sæt guldmedaljer til midtjyderne.

- Nej. Sandsynligheden bliver meget mindre (for at FCK vinder guld, red.), men i mesterskabsspillet kan man tabe fire kampe i træk, og man kan vinde fire. Men sandsynligheden for, at Midtjylland vinder, bliver selvfølgelig øget med mange, mange procent, siger Solbakken.

Opgøret mellem Superligaens nummer et og to begynder klokken 20. De to hold møder også hinanden torsdag 9. juli.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind