Ståle om ny svensker: Bedste debut siden...MIG!

Ludwig Augustinsson tog FCK-fansene med storm, da han både var oplægger og målscorer i en FCK-debut, der ifølge Ståle Solbakken ikke er set bedre i 15 år

Ludwig Augustinsson råber sin glæde ud, da han har scoret til 2-0 i sin Superliga-debut for FCK mod FC Vestsjælland (Foto: Lars Poulsen).
Ludwig Augustinsson råber sin glæde ud, da han har scoret til 2-0 i sin Superliga-debut for FCK mod FC Vestsjælland (Foto: Lars Poulsen).
Følg Superligaen

Traditionerne er stolte i FC København, når det handler om spillere i den bageste rækkes venstre side. I dette årtusinde har så fremragende spillere som Niclas Jensen, Andre Bergdølmo, Oscar Wendt og Pierre Bengtsson optrådt på københavnernes venstre back-position og søndag aften skrev endnu en spiller sig ind i den kongerække på ganske imponerende vis.

DRØMME-debut af FCK-svensker

Ludwig Augustinsson, 20 år og netop hentet i IFK Göteborg, var helt forrygende, da han fik Parken-græs under fødderne. Den unge svensker udfordrede konstant, lagde op til Høglis 1-0-scoring og gjorde det selv til slutresultatet 2-0 over FC Vestsjælland, da han vippede bolden ind over Thomas Mikkelsen.

- Jeg har længtes efter denne kamp og ja, jeg må indrømme, at det var en ægte drømmedebut, sagde Ludwig Augustinsson, mens FCK-manager Ståle Solbakken leverede en af sine signaturkommentarer, da han blev bedt om at forholde sig, hvornår han senest havde set så imponerende debut af en spiller i FCK-trøjen.

Ny FCK-profil: Derfor sagde jeg nej til Bundesligaen

- Man har ikke set så god en debut af en FCK'er, siden jeg debuterede som aktiv for FCK mod Brøndby, smilede Ståle Solbakken.

Den debut skete i øvrigt i august år 2000. Dengang var Ludwig Augustinsson seks år gammel. Eller ung.

Se Augustinsson og Høgli sikre sejren til FCK:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT