Ståle om Tøffes million-kritik: Du vrøvler!

Ekstra Bladet og TV3 Sports Superliga-ekspert Stig Tøfting er ikke begejstret over FC Københavns forsvarsprofil Michael Lüftner. Københavnernes manager Ståle Solbakken er dog ikke imponeret over Tøftings kritik

FC København har bestemt ikke haft en god sæson i Superligaen. Søndag aften blev det til endnu et nederlag, da FC Nordsjælland sejrede med 3-1 i løvernes egen hule.

Flere eksperter har da også kigget med kritiske briller på de mange nye ansigter, som manager Ståle Solbakken hentede i sommer. Især har midtstopperen Michael Lüftner fået flere negative ord med på vejen.

I optakten i TV3+ -studiet var den 23-årige tjekke også et af emnerne, hvor fodbold-eksperten Stig Tøfting gik hårdt til forsvarsspilleren. Men FCK's manager Ståle Solbakken var ikke imponeret over 'Tøffes' kritik.

- Der er ikke nogen tvivl om, at Michael kunne have spillet bedre i nogle kampe. Det kunne alle mine spillere. Men Michael har taget meget ansvar med og uden bolden - især med tanke på, at han har spillet med mange forskellige spillere på i forsvaret. Jeg hører, at Tøfting vrøvler om prisen på ham (red. 11 mio. kr.). Dem skal vi nok få tilbage igen - og flere til - ved et salg. Det skal jeg nok love jer. Vi kender hans niveau, og vi ved bedre, sagde Ståle i et interview med TV3 Sport.

doc6w4yfqnj49g1ky7qgaw2.jpg 

Men den forsvarstale fra Solbakken gav Stig Tøfting ikke meget for, da han fik lov til at kommentere FCK-managerens udsagn.

- Vi skal ikke stå og gøre Lüftner til prygelknappen for, at FCK ikke har leveret. Men nu har vi fokus på ham, fordi han ikke har præsteret på højt niveau. Og så kan Ståle mener, at vi vrøvler i studiet. Men hvis man køber en spiller til 11 millioner kroner, som ikke kan lave en inderside-aflevering over fem meter, så ved jeg sgu ikke, hvad der hører hjemme i Superligaen?

- Og så er det fint nok, at Ståle forsvarer ham, og han mener, at han er god til at heade bolden 30 meter væk. Men man skal også kunne spille fodbold. Han er ikke god til at spille bolden fremad. Det kikser rigtig tit for ham. Og det kan ikke være rigtigt, at en spiller, der koster 11 millioner kroner ikke kan gøre det. Men lad os se, om de får 20-25 millioner kroner for ham en dag, siger Stig Tøfting.

Michael Lüftner skiftede i sommer fra tjekkiske Slavia Prag.

Du kan se hele debatten mellem Ståle og Tøfting i videoen herunder:

Ståle om gråd og spillerskænderi: 'Det kan jeg lide!'

Tøffe revser FCK på specielt ét punkt: Har I nået bunden nu?

82 kommentarer
Vis kommentarer