Annonce:
Annonce:

Ståle tog alvorsord med stjernen: Derfor er han IKKE landsholdsklar

Robert Skov leverede endnu en pragtpræstation i Superligaen, men Ståle Solbakken mener ikke, kometen er klar til højeste niveau endnu

Ståle Solbakken mener ikke, at FCK-talentet Robert Skov er landsholdsklar. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Ståle Solbakken mener ikke, at FCK-talentet Robert Skov er landsholdsklar. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HORSENS (Ekstra Bladet): Der var ikke grund til meget andet end store smil i FCK-lejren efter udklasseringen af AC Horsens. 

Derfor var der også rigeligt med tid til at vende andre ting end netop 6-1-sejren 1. søndag i advent. 

Ganske naturligt faldt snakken på Robert Skovs klassepræstation med et hattrick og flere andre strålende aktioner.

Artiklen fortsætter under billedet....

Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
 

Den 22-årige kantspiller har leveret et fantastisk efterår i FCK og er noteret for 13 sæsonscoringer indtil videre. Noget, som Ståle Solbakkens landsmand på landstrænerposten, Åge Hareide, med sikkerhed har fået øjnene op for.

Men selv om Ståle Solbakken tidligere har udtalt, at Robert Skov burde droppe U21-slutrunden til sommer og koncentrere sig om ‘voksenfodbold’, så var FCK-chefen noget mindre bombastisk efter Skovs super-indsats søndag.

Annonce:

- Jeg kan sagtens se, Robert spiller godt for tiden, men efter Zenit-kampen torsdag havde jeg en snak med ham om, at han er nødt til at steppe op på den internationale scene, hvis han vil gøre sig gældende på absolut højeste niveau, sagde Ståle Solbakken og uddybede.

- Robert var god i sine første Europa League-kampe, men mod Slavia og Zenit i torsdags var han ikke noget at skrive hjem om. Han skal blive mere stabil i sine præstationer i de store kampe, for selv om jeg er glad for, han scorer hattrick mod Horsens, så er det ikke det, der bringer ham på landsholdet, sagde Ståle Solbakken.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
 

Løvernes konge i Horsens, Robert Skov, trak på smilebåndet over sin chefs kommentar, der på klassisk Ståle-manér faldt efter en regulær drømmekamp fra U21-landsholdsspilleren.

Robert Skov erkender, at han efter torsdagens nederlag i Sankt Peterborg blev hevet til side af Ståle Solbakken, men den unge gut fra Silkeborg bruger kritikken fremadrettet.

Annonce:

- Det var en positiv snak, hvor Ståle, som enhver god træner, havde nogle gode råd til, hvordan jeg skal udvikle mig. Det var ikke sådan, at jeg gik på banen i dag (søndag,red.) for at modbevise ham eller noget. At jeg så scorer seniorkarrierens første hattrick efter vores lille snak, det er et rent tilfælde, sagde Robert Skov med et skævt smil.

FCK-topscoreren skruede herefter igen ned for charmen, da samtalen drejede over på, om Ståle Solbakken tager fejl, og om FCK-stjernen i virkeligheden er klar til at træde op på Åge Hareides landshold, når der til foråret tages hul på EM-kvalifikationen.

- Det er en drøm at spille på A-landsholdet, og hvis jeg kan fortsætte min udvikling, er det ikke umuligt. Men jeg har kun præsteret på dette niveau i en kort periode, mens A-landsholdsspillerne har holdt højt niveau i meget lang tid. 

- Det er Åge, der udtager holdet, og jeg er klar, hvis han ringer, men i første omgang glæder jeg mig til U21-slutrunden til sommer i landsholdsregi.

Dansk landsholds-legende er død

Hohoho – hvilken julegave til dansk fodbold!

Syv kasser og rødt chok: FCK-stjerner i forrygende mål-show

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: