Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Stjerne færdig i Randers: Knust efter brud med konen

Jonas Borring har fået orlov fra Randers på ubestemt tid, og ifølge Ekstra Bladet skyldes det brud med hustruen

Jonas Borring er på orlov på ubestemt tid i Randers. (Foto: Anita Graversen)
Jonas Borring er på orlov på ubestemt tid i Randers. (Foto: Anita Graversen)

Når Randers på søndag spiller udekamp i Brøndby, så bliver det uden den tidligere landsholdsspiller Jonas Borring. Jonas Borring har nemlig fået tildelt orlov på ubestemt tid.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så skyldes orloven, at hans ægteskab med Kira er under opløsning, og Borring har haft meget svært ved at tackle det brud.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Jonas ikke er en del af træningen i øjeblikket, men vi har også stor forståelse for hans situation, og at han lige nu har brug for noget fred og ro. Det håber vi derfor, at folk vil respektere i den kommende tid, siger sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Borring har altid haft sin kone med i overvejelserne, når fremtiden skulle på plads. I 2008 slog han fast, at han først ville til udlandet i 2010, når Kira var færdig med at studere i 2010.

I stedet blev han den dyreste handel mellem to danske klubber, da han skiftede fra OB til FC Midtjylland for omkring 21 millioner kroner, og også her tænkte han på Kira, der dengang var hans kæreste.

- Det er meningen, at min kæreste og jeg flytter til Århus. Lige nu pendler hun fra Odense til København på sit studie til tandplejer. Det kan hun få overført til Århus, og dermed bliver det en perfekt base for os, lød det fra Borring.

Landsholdsfodbold - 9. mar. 2016 - kl. 13:14 Tre overraskelser: Her er Hareides første landsholdstrup

Borring har kontraktudløb til sommer, og med orlov på ubestemt tid, så tyder alt på, at Jonas Borring har spillet sin sidste kamp for klubben, som han kom til i 2012 fra FC Midtjylland.

Jonas Borring har foreløbig spillet seks landskampe for Danmark. Den seneste ligger tilbage i 2009, så intet tyder på flere kampe i rødt og hvidt. Udlandet er han aldrig kommet til, selvom han i 2012 prøvetrænede i tyske FSV Frankfurt.

I weekenden tabte Randers FC på dette mål:

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen