Stor hæder til FCK-stjerne: Alle hylder ham

De 14 Superliga-trænere har stemt Robert Skov ind som suveræn vinder i Tipsbladets traditionelle kåring af Efterårets Profil. Holdkammeraten Viktor Fischer og FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen kom på de efterfølgende pladser

RObert Skov har haft massere at juble over i dette efterår. Foto: Lars Poulsen.
RObert Skov har haft massere at juble over i dette efterår. Foto: Lars Poulsen.

For 25. gang har Tipsbladet kåret Efterårets Profil, og denne gang var vinderen helt suveræn. Det var som altid de 14 Superliga-trænere, som stemte, og de valgte ligaens topscorer Robert Skov, der fik 60 ud af 65 mulige point. Det er det højeste antal, siden Thomas Delaney fik 64 point i efteråret 2016.

10 af trænerne gav Robert Skov de maksimale fem point. Kun Ståle Solbakken, som ikke måtte stemme på spillere fra sit eget hold, samt Horsens' Bo Henriksen, AGF's David Nielsen og FC Midtjyllands Kenneth Andersen havde ikke FCK-spilleren som nummer ét.

- Robert Skov har været igennem en fantastisk udvikling, ikke mindst som person. Hans personlighed skinner mere og mere igennem, og efter sigende holder han begge ben på jorden og træner hårdt og fokuseret. Det er fedt at se, at det giver pote. Han har haft flest afslutninger og er topscorer i ligaen. Pointe: Hvis man vil score mange mål, skal man afslutte meget – og øve sig, siger FC Nordsjællands Kasper Hjulmand om Efterårets Profil.

'Vildt, som han udvikler sig':

Også Hobro-træner Allan Kuhn er begejstret for sparketeknikken.

- Robert Skov har bare været imponerende. Jeg elsker, når en dansk spiller tager skridtet fra en mindre klub til FCK og så bare baldrer igennem. Han har fået udløst sit potentiale og er med det samme blevet en profil, og så er jeg bare imponeret over den frisparksfod. Det er ikke noget, han er kommet sovende til.

Robert Skov er topscorer i Superligaen og er to gange blevet kåret til Månedens Spiller, men han er glad for yderligere hæder i et begivenhedsrigt efterår.

- Det havde jeg ikke lige regnet med. Det er overraskende og vildt, og det er sødt af dem, at de vil stemme på mig. Som spiller tror jeg ikke, man tænker så meget over at imponere modstandernes træner, men her er det jo dem, der bestemmer, og det er dejligt at få et anerkendende klap på skulderen. Det sætter jeg pris på, siger Robert Skov.

Holdkammeraten Viktor Fischer kom på andenpladsen i afstemningen, mens Andreas Skov Olsen fra FC Nordsjælland blev nummer tre.

Læs et stort interview med Robert Skov, se alle trænernes stemmer og begrundelser og læs et bud på Efterårets Hold i Tipsbladet, som er på gaden fredag.

Se også: Denne kamp irriterer stadig Ståle

Se også: Her er forklaringen: Derfor gik maskerede fodboldfans amok

Se også: Fortid i United og Real: VM-spiller og problembarn spøger i FCK

98 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere