Stor konkurrence i FC Midtjylland: Bruninho bliver virkelig giftig

FC Midtjylland råder over flere stærke angribere, så Jess Thorup venter hård konkurrence om pladserne

Jess Thorup ser frem til at kunne råde over en målfarlig Bruninho, der dog må vente med at komme i aktion lige foreløbigt. Foto: Anita Graversen
Jess Thorup ser frem til at kunne råde over en målfarlig Bruninho, der dog må vente med at komme i aktion lige foreløbigt. Foto: Anita Graversen
Følg Superligaen

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup havde endnu engang en heldig/dygtig hånd i forbindelse med udskiftning i en Superliga-kamp. For anden spillerunde i træk var det således en indskifter, der kom på måltavlen i form af Kristoffer Olsson, der afgjorde kampen mod OB søndag eftermiddag.

Jess Thorup glæder sig over effektiviteten hos indhopperne.

- Det er anden kamp i træk, hvor en indskifter kommer på banen og scorer. Det er sjældent, at det er de samme 11, der starter og slutter kampen, så vi skal have nogle gode indskiftere. Det synes jeg også, at vi har, siger Jess Thorup til tipsbladet.dk.

FCM forstærkede OB-krisen

Cheftræneren havde med OB valgt Paul Onuachu som forreste mand i FC Midtjyllands startopstilling. Det var Onuachus tredje startplads i træk, men nigerianeren har ikke scoret i Superligaen siden 7. august, og FC Midtjylland råder også over andre offensive kort i form af Martin Pusic og Bruninho, der snart kan komme i aktion.

- Som udgangspunkt ville jeg stille med det samme hold som vandt over Esbjerg i 8. runde, men da Rasmus Nissen var skadet, var vi nødt til at lave en ændring. Paul Onuachu var ikke fantastisk i første halvleg mod OB, men han virkede rigtig dygtig efter pausen – blandt andet i forhold til sine afspil. Han er virkelig et monster at spille imod for de fleste. Vi har nogle rigtig dygtige siddende på bænken i form af Pusic og Bruninho, der virkelig er på vej fremad. Inden længe bliver der meget hård konkurrence om pladserne, fastslår Jess Thorup.

Bruninho bliver en meget giftig herre, når først brasilianeren er kommet tilbage i form, forudser træner Jess Thorup. Foto: Jens Dresling
Bruninho bliver en meget giftig herre, når først brasilianeren er kommet tilbage i form, forudser træner Jess Thorup. Foto: Jens Dresling

Han ser frem til at få Bruninho i aktion.

- Han kommer med to måneders ferie i bagagen, så vi er i gang med samme projekt for ham som for Rafael van der Vaart. Vores fysiske træner har sort bælte i at bygge spillere op i øjeblikket, men det er fint. Han skal nok komme i topform inden længe, og så bliver han virkelig giftig. Han ser god ud til træning, men det er desværre i korte sekvenser endnu, siger han.

Også Rafael van der Vaart mangler noget for at nå sin topform, fortæller Jess Thorup.

- Han mangler et stykke vej endnu. En af grundene til vores problemer i første halvleg mod OB var, at vi ikke fik lagt vores pres. Han var jo en af de offensive, der med løbevillighed skal være med til det. Vi tabte også nogle bolde centralt i banen, der kostede nogle omstillinger. Der er også et stykke vej endnu for ham, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland næste Superliga-kamp er på onsdag, hvor modstanderen er AGF.

Pusic i kæmpe opgør med FCM-kaptajn

Stjal anførerens straffespark: Her er hans forsvar

Van der Vaart er tilfreds med egen indsats mod Esbjerg

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.