Stor Superliga-træner overvejer overraskende jobtilbud

Den tidligere Superliga-træner Ove Pedersen er blevet tilbudt et job i Ghana

Foto: Jens Dresling.
Foto: Jens Dresling.

Han har en fortid i blandt andet Esbjerg, OB og AGF, og nu kan der vente et nyt og yderst spændende eventyr for den tidligere Superliga-træner Ove Pedersen.

Ove Pedersen blev fyret i Hobro efter efterårssæsonen og har gået ledig lige siden, men nu kan han være på vej mod et nyt job, fortæller han til BT.

- Jeg er ikke meget for at snakke om det, for det er ikke min stil, og jeg er tidligere blevet tilbudt job, som pressen ikke vidste noget om, men nu lyder det til, at du har nogle informationer, og jeg vil jo gerne være høflig, og jeg vil ikke lyve, så ja, jeg er i Ghana og overvejer lige nu, om det er her, jeg skal fortsætte mit trænerliv, siger Ove Pedersen til BT.

Over for den danske avis fortæller den nu 62-årige Pedersen også, at han ikke er klar til at stoppe karrieren på nuværende tidspunkt.

Ove Pedersen har haft en lang trænerkarriere, hvor han ud over de førnævnte klubber også har stået i spidsen for FC Midtjylland, FC Vestsjælland og Fredericia.

TV: Se alle Superliga-kasserne fra den seneste runde:

Se også: FCK bekræfter: Her er Cornelius' nye klub

Se også: Nedtrykt Silkeborg-træner: Vi var dårligere end AGF

Se også: Nu roser nordmændene Bendtner: 'Det, de håbede på'

– Min mor havde tre søstre og én bror, og de har alle sammen børn, så det meste af min familie er faktisk i Brasilien, siger dansk-brasilianske Emiliano Marcondes. Som helt lille boede FCN-spilleren selv ni måneder i det store sydamerikanske land. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere