Annonce:
Annonce:

Superliga-boss: Her er mine ønskespillere

Over for TV3 Sport løfter FCM-direktør Claus Steinlein sløret for fem Superliga-profiler, han ville hente til FC Midtjylland, hvis han frit kunne vælge

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, er ikke bange for at tage imod en udfordring, og i den forbindelse har TV3 Sport bedt ham om at pege på fem spillere, han ville hente i de øvrige Superliga-klubber, hvis han frit kunne gøre det.

Det har Claus Steinlein valgt at sige ja til.

- Da jeg fik opgaven, havde jeg mest lyst til bare at sige nej, for vi har rigtig gode spillere i FC Midtjylland - lige nu er det måske et af Superligaens stærkeste hold, vi har, så jeg er rigtig stolt over vores trup, fastslår Claus Steinlein, før han remser sine fem navne op.

FCM-direktøren understreger, at han primært har kigget efter spillere, der på sigt kan generere en transferindtægt for midtjyderne samtidig med, at de vil uddgøre en forstærkning.

Her er de fem spillere, Claus Steinlein peger på - i tilfældig rækkefølge:

Frederik Rønnow, Brøndby IF

Annonce:

Claus Steinlein: - Jeg synes, han er en rigtig spændende fyr, og han er allerede omkring landsholdet. Det er en spiller, jeg gerne vil have.

Christian Nørgaard, Brøndby IF

Claus Steinlein: - Jeg synes, han er et stort salgsobjekt. Han har udviklet sig rigtig godt, og jeg har fulgt ham siden hans ungdomstid. Det vil være penge i banken at have ham spillende på FC Midtjyllands hold.

Rasmus Falk, FC København

Claus Steinlein: - Ham har jeg kigget på lige siden, han var 13-14 år. Jeg kender også hans far, og jeg synes, han er en sindssygt spændende spiller med en god alder.

Emiliano Marcondes, FC Nordsjælland (skifter til Brentford FC 1. januar)

Claus Steinlein:- Heldigvis har vores søsterklub, Brentford FC, købt ham. Han har en god alder og laver masser af mål og masser af assists.

Bubacarr Sanneh, AC Horsens (skifter til FCM 1. januar)

Claus Steinlein: - Han har den rigtige alder og det rigtige DNA. Han kan klare sig selv som forsvarsspiller og jeg tror, han bliver en klar forstærkning af FC Midtjylland.

Annonce:

FCM-helten tror på guld: Vi er bedre end Brøndby

Brøndby-koryfæerne jubler: Det har vi sultet efter

Gyser i vente: FCK-sejr kan vise sig ikke at være nok

FCM-bagmanden: Jorden er flad

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: