Superliga-kamp udsat

Superliga-kampen mellem AGF og Randers FC er udsat på grund af dårlig bane, oplyser Superligaen på Twitter

Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix
Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix

AGF's og Randers FC's forårspremiere er udsat, fordi banen er for sumpet.

Det oplyser Divisionsforeningen via Superligaens officielle Twitter-konto, hvor det også fremgår, at en ny dato for kampen findes i den kommende uge.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Det er baneejeren, der i forbindelse med en inspektion af banen har vurderet, at græstæppet på Ceres Park i Aarhus vil lide for stor skade, hvis der spilles på det søndag.

AGF beklager, at man har måttet ty til aflysning af opgøret.

- Vi beklager meget de gener denne aflysning påfører vores publikum, sponsorer, modstandere og alle andre involveret i kampen. Men efter en grundig vurdering - og i tæt samråd med Divisionsforeningen og Randers FC - har vi vurderet, at det ikke vil være muligt gennemføre kampen i dag, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Divisionsforeningen og de to klubber skal nu have fundet en ledig dato i kalenderen, hvor kampen i stedet kan afvikles.

- Det er enormt ærgerligt, for vi havde glædet os til at starte foråret i dag med en stor kamp mod Randers FC. Så snart vi kender en ny kampdato, så melder vi den ud og alle billetter købt til dagens kamp gælder naturligvis til den nye kampdato, oplyser Jacob Nielsen.

AGF skriver videre, at folk, der ønsker at få refunderet billetter, kan rette henvendelse direkte til klubben. Kampen skulle være fløjtet i gang 16.00.

Indtil videre har søndagens uvejr ikke forårsaget andre aflysninger i landets bedste række.

Ekstra Bladet var tidligere søndag i kontakt med Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, der oplyser, at klubben som planlagt forventede at køre mod Odense søndag formiddag

Storebæltsbroen fraråder i øjeblikket kørsel med vindfølsomme køretøjer, men det burde ikke blive et problem for Brøndbys spillere og stab, lyder det. OB og Brøndby mødes klokken 18.

Du kan følge hele Superliga-runden direkte hos Ekstra Bladet fra klokken 11.45. Det foregår lige HER.

Dummer sig: - Helt sindssygt af mig

Største Messi-krise i seks år