Superliga-klub henter dansker i Brentford

Mads Bidstrup skifter fra Brentford til FC Nordsjælland på en lejeaftale

Mads Bidstrup skal spille Superliga i foråret. Foto: IAN WALTON/Ritzau Scanpix
Mads Bidstrup skal spille Superliga i foråret. Foto: IAN WALTON/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Den 20-årige danske Brentford-spiller Mads Bidstrup skifter til FC Nordsjælland, hvor han skal spille på leje i foråret, oplyser begge klubber.

Mads Bidstrup står noteret for spilletid i fire Premier League-kampe i denne sæson, men har ikke bidt sig fast i Thomas Franks startopstilling.

Det har FC Nordsjælland nu udnyttet.

– Mads er en komplet central midtbanespiller med et meget højt niveau og som, på trods af sin unge alder, allerede har prøvet en stor del i fodboldens verden. Mads bringer derfor både kvalitet og erfaring med sig til FC Nordsjælland, og vi forventer, at han vil kunne byde ind fra første dag i vores miljø, lyder det fra sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

Hovedpersonen indikerer, at der har været flere klubber om buddet, men i sidste ende valgte han selv at tage hjem til Superligaen og FC Nordsjælland.

- Jeg har ledt målrettet efter det sted, hvor jeg kunne udvikle mig bedst nu og her som fodboldspiller, og jeg har været heldig at have mange muligheder på hånden. Men jeg var ikke i tvivl om, at FCN var den bedste af dem og den helt rigtige for mig, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside.

Han har en fortid i FCK's ungdomsafdeling, men blev som helt ung hentet til RB Leipzig. Herfra gik turen til danskerklubben Brentford i sommeren 2020.

Hans kontrakt med London-klubben løber frem til sommeren 2023. Ingen af de to klubber oplyser, om der er en købsoption bygget ind i aftalen.

Lyt til 'Agenterne'

Et minut i deadline blev kontrakten sendt til det engelske fodboldforbund, da Lars Jacobsen på transfervinduets sidste dag i 2010 skiftede til West Ham. Og det var kun én af de tre handler, Michael Johansen i kamp med tiden arbejdede på den tirsdag.

Lyt til niende afsnit af 'Agenterne', hvor Johansen fortæller om en Deadline Day, han aldrig glemmer.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+