Superliga-klub må flytte hjemmebane - igen!

Kulden har været hård ved banen på Helsingør Stadion. Den er ikke egnet til Superliga-fodbold, og søndagens kamp mellem Helsingør og SønderjyskE er derfor rykket til Farum

Helsingør må nok en gang spille en hjemmekamp på udebane.

Den sibiriske kulde, der har ramt Danmark, ser ikke ud til at forlade os lige med det samme, og det betyder, at Superliga-oprykkeren igen har set sig nødsaget til at afvikle en hjemmekamp i Farum.

FC Nordsjællands normale hjemmebane lægger således kunstgræs til søndagens Superliga-opgør mellem FC Helsingør og SønderjyskE.

Også forårets første hjemmekamp mod Horsens var Helsingør tvunget til at rykke de godt 35 kilometer til Farum på grund af frost i banen.

- Det er meget glædeligt, at vores kolleger træder til, når vi er udfordret på den her måde. Arrangementet sidst kørte som på skinner, og både vi, vores fans og vores sponsorer var meget glade for den måde vi blev modtaget på.

- Vi håber, at endnu flere af vores fans end sidst vil tage smutturen sydpå for at bakke op om drengene i en meget vigtig kamp, siger Helsingør-direktør Janus Kyhl.

Det utidssvarende Helsingør Stadion har en fin beliggenhed, men varme i græsset har det ikke, og derfor har det ikke været i stand til at bekæmpe frosten i banen.

Til Helsingørs første kamp på Right to Dream Park var der blot 568 tilskuere. Spørgsmålet er, om det tal bliver slået søndag middag i Farum…

Helsingør tabte i weekenden 6-1 på Brøndby Stadion. Se målene her:

Millionerne ruller: Så meget bruger din klub på spillere

PSG-chok: Her bliver skrigende Neymar båret fra banen

12 kommentarer
Vis kommentarer