Superliga-klub tæt på salg: - Seriøst!

Randers FC er i kontakt med to potentielle købere, der ifølge formand er 'seriøst interesseret'

Økonominen halter i Randers, men sportsligt går det fint. Her bliver lokalrivalerne fra AGF sat på plads. Video: Discovery Networks Danmark

Randers FC er på jagt efter nye ejere.

Det meddelte superligaklubben torsdag i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2018/19-sæsonen.

Sportsligt går det fint i Randers. Til gengæld halter økonomien. Foto:  Jens Nørgaard Larsen Superligaen Sætter Superliga-klub til salg: Jagter millioner

Fredag siger bestyrelsesformanden i den kronjyske klub, Svend Lynge Jørgensen, til BT Sport, at randrusianerne er i kontakt to potentielle købere.

- Inden for de sidste par år har vi løbende og primært fra udlandet fået henvendelser fra nogen, der gerne vil købe en superligaklub.

- Siden sommerferien har vi fået fem konkrete og rimeligt seriøse henvendelser. Af de fem har vi konkluderet, at tre af dem ikke har nogen interesse fra vores side, efter vi havde indledende samtaler med dem, siger Svend Lynge Jørgensen til avisen.

Torsdag sagde bestyrelsesformanden, at Randers må tage til takke med at konkurrere længere nede i tabellen eller i 1. division, hvis ikke det lykkes at finde en investor.

- Vi er parate til at sælge Randers FC helt eller delvist og er i gang med at finde en køber, sagde formanden torsdag.

Den kronjyske fodboldklub endte i sidste sæson på ottendepladsen i Superligaen og havde en omsætning på 60,2 millioner kroner.

Egenkapitalen lyder på 27 millioner kroner efter det seneste underskud på godt fire millioner kroner.

Jacob Friis' datter er bare tre år. Foto: Jens Dresling. AaB Sygdom i familien holder AaB-træner ude på ubestemt tid

FC København Undrer sig efter Ståle-udbrud: Vi har ikke hørt fra FC København

FCK's mandskab leverede en bundsolid indsats i Ukraine. Foto: Sergei Supinsky/Ritzau Scanpix. FC København FCK slår 25 år gammel rekord: - Det er helt sindssygt

34 kommentarer
Vis kommentarer