Superliga-klubber jagter FCK-flop

Mustafa Abdellaoue kan være på vej tilbage til dansk fodbold. Flere danske klubber viser interesse for spilleren. Det erfarer tipsbladet.dk

Abdellaoue har blandt andet en fortid i OB. Foto: Polfoto.
Abdellaoue har blandt andet en fortid i OB. Foto: Polfoto.

Han har tidligere scoret mål for både FC København og OB i Superligaen, og nu er Mustafa Abdellaoue igen aktuel i Danmark. Den norske angriber er således på ønskelisten i flere danske klubber. Det erfarer tipsbladet.dk.

Det er endnu uklart, hvilke klubber der er ude efter Abdellaoue, men flere Superliga-klubber - heriblandt AaB, OB og EfB - er i dette transfervindue på udkig efter en målfarlig angriber. Tipsbladet.dk har dog ikke kunne få bekræftet, om disse klubber er blandt bejlerne til Abdellaoue. Dog er det sikkert, at 28-årige Mustafa Abdellaoue følges af flere danske klubber, men der er også interesse for ham fra de øvrige skandinaviske lande.

Abdellaoue har gjort en god figur i den norske Tippeliga gennem længere tid, og i den forgangne sæson scorede han 13 mål i 29 kampe for Aalesund. Angriberen har spillet i Aalesund, siden han forlod dansk fodbold i sommeren 2014, og nu tiltrækker han sig altså igen interesse fra Danmark.

Abdellaoue i duel med Lars Jacobsen. Foto: Polfoto.
Abdellaoue i duel med Lars Jacobsen. Foto: Polfoto.

Efter en fremragende sæson i Vålerenga i 2011 blev Abdellaoue hentet til FC København i januar 2012 af daværende sportsdirektør Carsten V. Jensen, men nordmanden blev aldrig en succes i den danske hovedstadsklub. Han blev sidenhen lejet ud til Vålerenga og OB, og i den fynske klub blev det til ni Superliga-mål i 26 kampe i 2013/14-sæsonen. Efterfølgende udtalte Abdellaoue, at han gerne ville have fortsat karrieren i OB, men det endte altså med en retur til Norge og Aalesund.

Mustafa Abdellaoue tiltrækker sig nu interesse fra Danmark igen, men ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er det mest sandsynligt, at et sommerskifte kommer på tale. Aalesund vil næppe slippe ham, og klubbens direktør Henrik Hoff i denne uge har udtalt til norske medier, at man ikke ønsker at sælge spillere i dette transfervindue.

Med kontraktudløb om et år kan Mustafa Abdellaoue dog forhandle frit med andre klubber fra 1. juli, og derfor er det mere sandsynligt, at de danske klubber for alvor melder sin interesse til den tid.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Superliga-klub mister anfører - scorer ikke en krone

Se også: Dansk angriber tæt på gigantsalg: Så meget koster han

Se også: Se det afslørende billede: Dansk bomber foran klubskifte

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere