Superliga-profil: Det er ikke fair, Brøndby

SønderkyskE's Nicolaj Madsen håber på Brøndby-support i Haderslev, men mener ikke, at den sønderjyske klub bør acceptere krav på grund af problemer med gæsternes fans

SønderjyskE's Nicolaj Madsen (red. nummer 10 på billedet) mener som mange andre, at Brøndby skal har ansvaret for deres fans opførsel - også på udebane. (Foto: Polfoto)
SønderjyskE's Nicolaj Madsen (red. nummer 10 på billedet) mener som mange andre, at Brøndby skal har ansvaret for deres fans opførsel - også på udebane. (Foto: Polfoto)

Torsdag tog SønderjyskE en dramatisk beslutning, da klubben valgte at lukke ned for billetsalget til duellen mod Brøndby IF. Årsagen er de otte krav, som Brøndby IF har opstillet til klubben, inden de to hold tørner sammen i midten af april.

Kravene skal ifølge Brøndby sikre sikkerheden på gæsternes afsnit, men det er ikke fair med så kort varsel, lyder meldingen fra SønderjyskE.

Se også: AaB til Brøndby: Jeres fans, jeres ansvar

I spillertruppen håber man dog på, at der findes en løsning inden den 12. april. Ifølge SønderjyskE-profilen Nicolaj Madsen er Brøndby-fans en afgørende ingrediens i motivationen i netop disse kampe, hvor manglende tilskuere ifølge Madsen ikke giver nogen markant lyseblå fordel:

- Jeg tror faktisk, at det faktum at Brøndby har så mange fans med på udebane gør, at vi får de sidste procenter. På den måde tror jeg ikke, det vil hjælpe de ikke er på stadion. Det altid rigtigt fedt at spille mod Brøndby, fordi de netop har mange fans med.

- Det er det som er rigtigt fedt ved Brøndby. Omvendt kan det jo gøre at Brøndby mangler deres 12. mand, og måske ikke rammer deres top niveau, siger Nicolaj Madsen og fortsætter:
 

- Da jeg fik det at vide, tænkte jeg, at de nok skulle kunne blive enige omkring tingene. Jeg synes det er fint, at de prøver at gøre noget ved problemet. Måske er det dog ikke helt fair, at det er modstanderklubberne, som skal stå for det, når det er deres egen fans, der ikke kan opføre sig ordentligt. Jeg håber de finder ud af det klubberne imellem, da BIF-tilhængerne har stor betydning for kampene, udtaler SønderjyskE-spilleren

Se også: Sønderjyske-boss rystet over Brøndby-krav

SønderjyskE tager imod Brøndby IF den 12. april klokken 19:00 på Sydbank Park i Haderslev. Senest de to klubber stod overfor hinanden var i DBU Pokalen, hvor SønderjyskE-keeper Marin Skender blev ramt af kasteskyts fra det gæstende afsnit.

64 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere