Annonce:
Annonce:

Superliga-profils far ville lokke Lilholt

Lars Lilholt er en populær mand i Silkeborg, men han bed ikke på, da Superliga-profilen Sebastian Jørgensens far forsøgte at lokke rockmusikeren

Lars Lilholt elsker Silkeborg IF, men han er stadig i gang med at finde sin nye favoritspiller. Foto: Per Lange
Lars Lilholt elsker Silkeborg IF, men han er stadig i gang med at finde sin nye favoritspiller. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Lars Lilholt har muligvis inspireret flere unge Silkeborg-spillere til at få den karakteristiske frisure med langt hår i nakken. Hør sangerens egen vurdering i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app.

Der er rift om Lars Lilholt i Silkeborg – og her taler vi ikke kun om spillestederne i den midtjyske by.

Nej, den folkekære sanger bruger tid på andet end koncerter, og noget af det, han holder rigtig meget af, er at følge favoritholdet Silkeborg IF i Superligaen. Han har i flere år haft et trøjesponsorat på ryggen af sin søns bedste ven Mads Emil Madsen.

Det ophørte, da den dygtige midtbanespiller blev solgt til LASK Linz i Østrig i sommeren 2020. Siden har der ikke stået ’Lars Lilholt Band’ på ryggen af nogen Superliga-spiller.

Men det er ikke, fordi der ikke er blevet bejlet til Lilholt, fortæller han til Ekstra Bladets fodboldpodcast Sladderligaen.

- Sebastian Jørgensens far har været efter mig. Han vil have mig på ryggen. Men jeg ved ikke, hvem der rigtig er min favorit nu, siger Lars Lilholt.

Der står endnu ikke 'Lars Lilholt Band' på ryggen af Sebastian Jørgensen. Foto: Jens Dresling, Polfoto
Der står endnu ikke 'Lars Lilholt Band' på ryggen af Sebastian Jørgensen. Foto: Jens Dresling, Polfoto
 

Og der er i hvert fald én ting, der er stensikker:

Annonce:

- Mit sponsorat var kun på Mads, og jeg gider ikke have det inde i AGF. Jeg er ambassadør for Silkeborg IF. Jeg ser alle kampene og har min egen plads. Jeg har set alle kampe de sidste snart 30 år

Lars Lilholt har været fodboldtræner for en ung Mads Emil Madsen i Gl. Rye IF, har han fortalt til Tipsbladet. Og Lilholts søn er tilmed bedste venner med midtbanespilleren, der nu spiller for AGF.

I Silkeborg er Lars Lilholt ved at finde sin nye yndlingsspiller, efter at klubben igen denne vinter har solgt en af publikumsfavoritterne.

- Jeg kunne jo rigtig godt lide Helenius og var ked af det, da han blev solgt, men han gør det godt ham Tonni ’Taastrup’ (Adamsen, red.) også. Han er i hvert fald sjov at se på. Når han får bolden, er der gang i den. Han er ikke verdens bedste opspilsstation, men han kan satme lave nogle dybdeløb, der kan splitte ethvert forsvar.

- Det lyder også som en, man kunne skrive en sang om…

- Det kunne man sikkert godt. Men jeg er ikke i familie med ham jo, siger Lilholt.

Du kan høre meget mere om blandt andet Lars Lilholts egen fodboldkarriere, der bød på seriefodbold til langt op i hans 50'ere, og pendlere i Superligaen i podcasten Sladderligaen, der kærligt omfavner alt det, der ikke ligger lige til højrebenet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: