Superliga-stjernerne scorer kassen

Man kan sagtens blive millionær af at spille i den danske Superliga. Find ud af, hvor mange dage de skal bruge på at tjene din månedsløn

Ekstra Bladet afslører søndag Superligaens lønninger.

De 30 spillere, der tjener mest, tjener alle millioner om året, så selvom det ikke matcher lønningerne fra de største ligaer i verden, så kan det bestemt være en særdeles indbringende forretning at være creme de la creme blandt Superligaens bedste spillere.

Der er naturligvis langt fra lønningerne i Superligaen til et ganske almindeligt 8-16-job i hverdagens Danmark, og ikke mindst FC København ruller millioner over bordet, når der skal forhandles kontrakter.

Du kan naturligvis se hele listen over Superligaens 30 bedst betalte Superliga-spillere i Ekstra Bladet+.

Vi kan godt afsløre, at der er flere end en FCK'er på listen...

Spekulerer du på, hvor mange dage Superliga-stjernerne skal bruge for at tjene din månedsløn, så kan du blive klogere i vores beregner.

Dominik Kaiser får en mere end hæderlig løn i Brøndby. Foto: Ritzau Scanpix
Dominik Kaiser får en mere end hæderlig løn i Brøndby. Foto: Ritzau Scanpix
 

Vi har udvalgt fem spillere, der alle har det tilfælles, at de er blandt de 30 bedst lønnede i Superligaen. Der er veteranen, som tog alle med storm i efteråret. Der er ønskespilleren hentet i udlandet. Der er angriberen, der oftest tjener månedslønnen hjem på bænken, der er bomberen, der skal sikre klubben million-salget, og der er forsvarskrumtappen, der var med til at sikre gulde i sidste Superliga-sæson.

De tjener alle mere end en million om året. En løn, som langt de fleste læsere af denne artikel, må skele misundeligt til.

Køb Ekstra Bladet søndag eller få hele listen i plus-universet her

11 ud af de 12 bedst betalte spillere i Superligaen er på kontrakt i FCK. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Ekstra Bladet afslører: Her er Superligaens bedst lønnede  

Matti Nykänen blev løsladt for vold mod sin tredje kone, Mervi Tapola, i 2005. Hun tog imod ham, men snart var bruddet i gang igen. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Legendens ufattelige liv: Knivstik, strip, porno og fængsel!

FCK's Peter Ankersen og FCM's Marc Dal Hende i hård kamp om bolden i en kamp i efteråret. I foråret kommer de to til at slås om guldet. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Klar, parat, Superliga-start: Sådan står klubberne inden foråret  

8 kommentarer
Vis kommentarer