Superliga-træner raser: - Jeg er pissetræt af det!

Randers-træner Thomas Thomasberg var meget utilfreds med udvisningen til Erik Marxen i nederlaget på Brøndby Stadion

Thomas Thomasberg vil have systemet VAR i Superligaen. Foto: Lars Poulsen
Thomas Thomasberg vil have systemet VAR i Superligaen. Foto: Lars Poulsen

Randers FC tabte for anden weekend efter at have fået en mand vist ud. Søndag aften var det anfører Erik Marxen, der blev vist ud, da han modtog sin anden advarsel for en tackling på Simon Hedlund i feltet.

Cheftræner Thomas Thomasberg var efter kampen kraftigt uenig i dommer Jakob Kehlets kendelse.

- Jeg er pissetræt af, at endnu en afgørende kendelse ikke går vores vej. I vores første kamp mod Brøndby skulle de også have haft et rødt kort, og vi blev snydt for et straffe.

- Udvisningen til Marxen er selvfølgelig en fejlkendelse, og længere er den ikke, siger Thomas Thomasberg til Ekstra Bladet efter nederlaget i Brøndby.

Videodommer-systemet VAR er blevet implementeret i flere europæiske ligaer, men i Superligaen lader det stadig vente på dig.

Thomas Thomasberg mener, at VAR bør indføres. Randers-træneren mener, at dommerfejl har kostet hans hold point flere gange sæsonen.

- Vi føler, at vi har haft kendelser imod os i begge kampe mod Brøndby. Det kan være point, der kan blive afgørende for en plads i top seks.

Han er tilhænger af VAR-systemet.

- Hvis det kan gå hurtigt, så ville det være fint.

- Jeg kunne godt ønske mig, at der var det tiltag (VAR, red.), siger Thomas Thomasberg.

Nederlaget til Brøndby skubber Randers ud af top seks og ned på en ottendeplads. Randers skal i de sidste tre grundspilsrunder møde SønderjyskE, AC Horsens og OB.

Hany Mukhtar har scoret til 1-0 for Brøndby. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Så blev det sgu' sjovt igen, Brøndby

Paul Onuachu kom i hovedrollen i sejren over AGF. Foto: Ritzau Scanpix AGF Stort drama i Aarhus: Tre spillere og en træner udvist

Bo Henriksen vil have VAR i Superligaen, efter at en af hans spillere blev udvist for at filme. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen Efter kontroversiel udvisning: Superliga-træner vil have VAR

211 kommentarer
Vis kommentarer