Superliga-træner svarer Ståle igen: - Det gider vi sgu ikke mere

Ståle Solbakken kritiserede AC Horsens for at trække tiden, da Horsens og FCK mødtes fredag. Nu svarer Horsens-træner, Bo Henriksen, igen

Efter beskyldninger om at trække tiden besluttede Bo Henriksen sig for, at tage tid på, hvor længe AC Horsens' standardsituationer egentlig varer. 'Lad os da se på, hvad der i virkeligheden er fakta i stedet for de dårlige undskyldninger,' siger han. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Efter beskyldninger om at trække tiden besluttede Bo Henriksen sig for, at tage tid på, hvor længe AC Horsens' standardsituationer egentlig varer. 'Lad os da se på, hvad der i virkeligheden er fakta i stedet for de dårlige undskyldninger,' siger han. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Cheftræner hos FC København, Ståle Solbakken, har aldrig været bleg for knytte en spydig kommentar eller to til andre holds eller træneres præstationer.

For nylig gik det ud over FC Nordsjælland, som Solbakken ikke havde stor tiltro til i europæisk fodbold, efter FCK sikrede sig sejren på et mål til 2-1 af Federico Santander i 93. minut.

- Det er vældig vigtigt for dansk fodbold, at vi går videre til Europa. For vi er dem, der kan spille i Europa. Hvor mange kampe har FC Nordsjælland vundet i Europa igennem tiderne? lød det fra Solbakken efter kampen.

Ståle påstår tidsudtrækning
Da AC Horsens og FCK mødtes fredag, var Solbakken igen ude med riven efter kampen, hvor han beskyldte Horsens-spillerne for at trække tiden ud og være for lang tid om kampens standardsituationer.

Den kritik faldt ikke i god jord hos Horsens' cheftræner, Bo Henriksen, der kalder påstanden for usand.

- Jeg har slet ikke noget imod, at man sviner hinanden lidt til eller laver lidt sjov og ballade, men at gå ud og miskreditere andre og sige noget der er usandt, det gider vi sgu ikke mere, siger han til Ekstra Bladet.

- Jeg har aldrig prøvet at forhale tiden
Og netop derfor besluttede Bo Henriksen sig for, i samarbejde med med assistenttræner, Mads Lyng, at tage tid på standardsituationerne i kampen med et stopur for at undersøge, om kritikken havde noget på sig. 

- Ud fra vores måling, brugte vi 12 minutter på dødbolde, hvor FCK brugte 19. Så lad os da se på, hvad der i virkeligheden er fakta i stedet for de dårlige undskyldninger, siger han.

Agostino Di Bartolomei inden Europa Cup-kampen mod FC Köln - og Stefan Engels i hvidt. Foto: All Over Press Sport og Spil Roma-chefens totale nedtur: Tabte til Liverpool og begik selvmord

Henriksen påpeger desuden, at det ikke kun er Solbakken, som har beskyldt AC Horsens for tidsudtrækning. Også kommentatorer og eksperter har været efter klubben med beskyldningerne, der ifølge Henriksen er ubegrundede.

- Jeg har aldrig prøvet at forhale tiden, når jeg har været bagud - det ville i hvert fald være noget nyt. Det er måske også, fordi de eksperter aldrig er blevet rigtigt dygtige trænere, siger han.

Bare sjov og ballade
Forud for et tidligere møde mellem FCK og AC Horsens havde den norske træner en anden vittig kommentar parat. Her sagde han, at et møde med AC Horsens er som at møde Harlem Globetrotters, men uden teknik.

Den kommentar faldt ikke i god jord hos blandt andre Glen Riddersholm, tidligere cheftræner hos AGF og FC Midtjylland, der kritiserede Ståle Solbakken i programmet Fodbold FM på Radio 24syv.

- Jeg synes, man skal udvise format. Jeg synes ikke, det er i orden, sagde han blandt andet i programmet.

Det er Bo Henriksen dog ikke enig i.

- Det er bare sjov og ballade, og det skal vi aldrig nogensinde tage fra mennesker. Jeg synes, Ståle har sindssygt meget format og er en genial træner, siger han til Ekstra Bladet.

AaB Stort millionunderskud i Superliga-klub

Tobias Sana har ikke været så stor en succes, som folk mener. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix AGF Revser hjerteklubben: Det er FAND'ME ikke i orden, AGF

FC København FCK sælger udskældt angriber: Her er prisen

Michael Gravgaard fortæller om tiden som kræftpatient. Foto: Mikkel Berg Pedersen Sport og Spil Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

148 kommentarer
Vis kommentarer