Superliga-træner undrer sig over Hareides valg

AGF-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen burde være med på landsholdet, mener Esbjerg-træner Jonas Dal

Her kan du se Åge Hareide læse truppen op

Esbjerg-træner Jonas Dal kan ikke forstå, at Danmarks nyansatte fodboldlandstræner, Åge Hareide, har set bort fra AGF-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen i truppen mod Island og Skotland.

Esbjerg tager fredag aften imod AGF i Alka Superligaen, og Jonas Dal ser frem til at møde trænerkollega Glen Riddersholm, som har trukket Morten "Duncan" Rasmussen med fra sin tidligere klub FC Midtjylland

Ifølge Esbjerg-træneren har Riddersholm også overført spillestilen fra sin tid i FCM med hjælp fra den vragede landsholdsangriber.

- AGF har fået et boost og en tro på tingene med Glen. Holdet spiller ligesom FC Midtjylland med samme træner og samme angriber, som de havde i fjor.

- Spillet handler om at få "Duncan" sat i scene, og han kan være en ubehagelig modstander for ethvert hold.

- Jeg er lidt overrasket over, at en så dygtig superliga-angriber ikke er udtaget til A-landsholdet, siger Jonas Dal til klubbens hjemmeside.

Jonas Dal undrer sig over fravalget af Duncan (Foto: Casper Holmenlund Christensen)
Jonas Dal undrer sig over fravalget af Duncan (Foto: Casper Holmenlund Christensen)
 

Opmuntret af søndagens 1-0-sejr over Randers FC jagter Esbjerg den anden hjemmesejr i Superligaen i træk.

Jonas Dal håber, at Esbjerg kan bygge videre på de dyder, holdet viste i kampen mod Randers.

- Og hvis vi tør lidt mere i det offensive spil, uden at det koster bagude, vil det også være fint. Vi vil gerne opnå i stedet for at undgå, og kan vi få en sejr mod AGF, vil vi være på vej mod en rigtig god forårssæson.

- Vi ønsker at kunne kigge opad, og så skal vi i det mindste spille lige op med og helst vinde over AGF, siger Jonas Dal.

Backen Ryan Johnson Laursen og målmand Martin Dubravka er nye i Esbjerg-truppen i forhold til Randers-kampen. Fredagens kamp går i gang klokken 18 på Blue Water Arena.

Der er store problemer i Randers. Cristian Keller har angiveligt nappet Jonas Borrings kone, og det skaber stor uro i truppen. (Foto: Anita Graversen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 08:27 Splid i Randers: Anfører snupper stjernens kone

Åge Hareide har udtaget sin første landsholdstrup (Foto: Philip Davali) Landsholdsfodbold - 9. mar. 2016 - kl. 13:14 Tre overraskelser: Her er Hareides første landsholdstrup

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere