Superligaen udvider med fem nye

Når Alka Superligaen skydes i gang senere på sommeren, stiger antallet af dommere på kontrakt fra to til syv

Forsøget med to kontraktansatte dommere i landets bedste fodboldrække har været en succes, mener initiativtagerne bag, og derfor udvides staben af deltidsprofessionelle dommere nu.

Dansk Boldspil-Union (DBU), Divisionsforeningen og Danske Fodbolddommere meddeler fredag, at yderligere fem dommere skal ansættes på deltid allerede fra næste sæson.

- Klubberne har været glade for den aftale, vi indgik for to år siden, og det er et stort ønske fra alle at fortsætte udviklingen af kvaliteten af topdommerne.

- Bedre arbejdsvilkår er med til at skabe bedre præstationer på banen, og det er noget, alle har interesse i, siger formand for Divisionsforeningen Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

- Det er godt for dommerne som helhed, godt for kampene og godt for dansk fodbold, siger DBU-formand Jesper Møller.

Jakob Kehlet og Mads-Kristoffer Kristoffersen har i to år været ansat på deltid af DBU, og nu får fem af deres kolleger samme mulighed.

Alle superligadommere kan søge om at få en af de fem stillinger, skriver DBU.

Aftalen med syv deltidsprofessionelle dommere løber frem til udgangen af 2021.

Tysk fodbold Klamme stadion-forhold: Ulækker øl og afføring i maden

FC Midtjylland FCM varsler ny spiller - her er navnet

Landsholdsfodbold Vild sommer i vente: Kæmpebud på landsholdsdebutant

Fra La Liga til den japanske 2. division. Den kan Nicklas Bendtner alligevel ikke stikke, men det var hvad Michael Laudrup gjorde i sommeren 1996. Foto: Claus Lunde Sport og Spil Chokeret over Bendtners valg? Her er ti andre gakkede danske transfers

18 kommentarer
Vis kommentarer