Annonce:
Annonce:

Superligaens slutspil: 1-2-3 gange 0-0

Dødssyg 1. halvleg blev afløst af mere liv i 2. halvleg, men ingen scoringer

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

ESBJERG (Ekstra Bladet)

Randers har nu spillet 10 kampe i træk uden at vinde og dermed tangerer klubben egen triste rekord fra 2010.

0-0 blev det mod Esbjerg og her så man atter en gang, at det er dyrt for kronjyderne, at Marvin Pourie mangler tidligere tiders skarphed.

Han kunne midtvejs i 2. halvleg have scoret et måske gyldent, men i hvert fald hårdt tiltrængt mål for sit hold, der står med kun to scoringer i de 10 kampe.

Men den ellers selvbevidste angriber headede forbi på en stor hovedstødschance. Til stor synlig irritation for sig selv.

Lad være fastslået, at det bestemt også kunne være gået galt i den anden ende for Randers, der bl.a. var tilsmilet af heldet, da en glimrende frisparks-afslutning fra Awer Mabil prellede af på stolpen. Og hjemmeholdet havde også andre ligeved og næsten forsøg i slutfasen, hvor holdet var bedst.

Annonce:

Men det endte altså med, at også den tredje kamp i første runde af nedrykningsspillet endte uden scoring, og det skete efter en kamp, hvor specielt de første 45 minutter var en søvndyssende ørkenvandring.

Der kom altså mere liv efter pausen – og det skete ikke mindst fordi hjemmeholdet slap håndbremsen og satsede mere helhjertet på at gå efter sejr, end det var tilfældet i den første time.

Fastslås skal også, at det er Randers, der bedst kan nøjes med et point. Det betyder nemlig, at kronjyderne stadig har et forspring på ni point ned til vestjyderne på sidstepladsen og fem point ned til den kriminelle streg.

Randers måtte spille uden karantæneramte Kasper Fisker og hans ildhu og kreative evner var stærkt savnede. I stedet blev præsenteret et 19-årigt talent – Lucas Ravn Haren, der har fortidsrødder til den bedste række ved at være søn af den tidligere Frem, Lyngby og FCK-spiller, Piotr Haren. Men han satte ikke mange fødder rigtigt.

Esbjerg havde Jeppe Andersen med igen, men han er tydeligvis stadig – forståeligt - rusten efter sin langvarige skade.

Og satte derfor heller ikke noget stort præg på en kamp, der i 1. halvleg kun bød på to regulære afslutning – en til hver. Awer Mabil havde et fladt skud lige forbi, mens Alexander Fischer måtte se et godt forsøg glimrende reddet af, Jeppe Højbjerg.

Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

Hele historien om magtspillet: Sådan er din fodbold ved at blive ændret for altid

Flere billeder fra kampen: Foto: Christer Holte:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: