Svensk angriber tæt på skifte til dansk klub

Shkodran Maholli kan efter sigende skifte til en dansk klub inden længe

Angriberen Shkodran Maholli kan være på vej til Danmark, forlyder det. Foto: All Over
Angriberen Shkodran Maholli kan være på vej til Danmark, forlyder det. Foto: All Over

Den svenske angriberShkodran Maholli fra den svenske klub Sirius er angiveligt på jagt efter en ny klub, og det kan sagtens blive en i Danmark, forlyder det nu.

Det skiver svenske Fotbolldirekt, der også peger på, at der kan være en polsk klub på tale.

Ikke desto mindre, så lader det til, at et skifte for Maholli er lige om hjørnet, melder det svenske medie, og Sirius-chefen Kim Bergstrand slår fast, at det endnu er for tidligt at melde noget ud for klubben.

- Det er ikke noget, jeg kan udtale mig om, men der er altid interesse for angribere.Shkodran (Maholli red.) havde ikke sit bedste forår i år, men hvis der kommer interesserede, så vil vi lytte til dem. Transfervinduet er ikke åbnet endnu, og han tilhører stadig Sirius, men den dag, det ændrer sig, så siger vi det, lyder det fra Bergstrand.

Han slår desuden fast, at de endnu ikke har modtaget et eneste bud på spilleren.

Sirius ligger sidst i den bedste svenske række, og det er sandsynligvis også i den ende af de danske klubber, man skal kigge for at finde den unavngivne danske klub, der skulle være interesseret i den svenske angriber.

Sotirios Papagiannopoulos holdt nullet i sin FCK-debut. Foto: FCK FC København Ny FCK'er fik succesoplevelse i debut

Neymar til onsdagens træning - og det er jo næsten, som vi kender ham fra kamp... Foto: AP VM 2018 Nye billeder: Øver Neymar skuespil til træning?

Tomasz Marczynski fra Lotto-Soudal inden forårets Tirreno-Adriatico. Foto: All Over Press Tour de france 2018 Tour-rytter chokerer med vildt billede: 'Søg læge!'

3 kommentarer
Vis kommentarer