Svensk talent varm i Superligaen: Danmark er interessant

Anton Jönsson Salétros er åben for en fremtid i Superligaen. - Danmark er et sted, hvor der spilles god fodbold, siger han

Anton Salétros kan godt se sig selv spille i Danmark. (Foto: IBL - Sweden/IBL)
Anton Salétros kan godt se sig selv spille i Danmark. (Foto: IBL - Sweden/IBL)

Som tipsbladet.dk i fredags kunne fortælle, er det svenske talent Anton Jönsson Salétros på ønskelisten i en dansk Superliga-klub. Salétros har kontraktudløb i sin svenske klub AIK til sommer, og han er allerede i dialog med flere bejlere - heriblandt en dansk klub - foruden AIK, der også ønsker at beholde spilleren.

Anton Salétros beskrives som et af de største svenske talenter i sin årgang, og han åbner nu for en fremtid i Danmark. Det fastslår han overfor tipsbladet.dk.

- Danmark er interessant. Der spilles god fodbold i den danske liga. Jeg ved ikke, hvor konkret dialogen med den danske klub er, for det er min agent, der tager sig af det. Jeg fokuserer på at spille i AIK, hvor jeg har kontrakt endnu, men jeg kan ikke sige andet end, at Danmark er interessant, siger Anton Salétros til tipsbladet.dk.

Modelfoto: Ekstra Bladet Tips og guides Christian better sig til drømmelivet i Brasilien: Her er mine bedste tricks

Den svenske midtbanespiller fylder 20 år i dag og står over for et vigtigt karrierevalg. Han prioriterer især spilletid højt.

- Jeg skal spille kontinuerligt. Jeg har været i AIK længe, men jeg vil gerne spille fast. Vi må se, om det bliver i AIK eller Danmark eller et andet sted. Det vigtigste for mig er, at jeg kommer til at spille fodbold, siger Salétros, der har fået begrænset spilletid i den indeværende sæson, hvor AIK har satset på mere rutinerede kræfter.

Han lægger dog ikke skjul på, at han har store ambitioner.

- Mit mål med fodbold er at udvikle mig som spiller og komme til at spille på store stadioner i store ligaer i Europa, lyder det fra svenskeren med de ungarske rødder.

Det har senest været fremme, at AIK og Salétros ikke kan blive enige om en ny kontrakt, men indtil videre er der altså ikke truffet nogen endelig beslutning om midtbanespillerens fremtid.

Jakob Ankersen fik en nøglerolle, da Göteborg mandag spillede 3-3 mod AIK. (Foto: Zuma Press) Intl. fodbold IFK-dansker i svensk ordkrig: Han slog mig ihjel

Allan Kuhn kunne glæde sig over en debutsejr, men inden da måtte han finde sig i både forglemmelser og kritik (Foto: Polfoto) Skandinavien Undrer sig over dansker efter MFF-debut: Tvivlsomt lederskab

4 kommentarer
Vis kommentarer