Sviatchenko efter rekordsejr: MCH Arena er et fort

Erik Sviatchenko og FC Midtjylland vandt fredag holdets 13. hjemmesejr i træk på MCH Arena

Erik Sviatchenko
Erik Sviatchenko

Silkeborg IF blev nedkæmpet og sendt hjem med 0-1 i bagagen i Alka Superligaen fredag aften, og det blev samtidig FC Midtjyllands 13. hjemmesejr i træk.

Det tangerer FCK's rekord fra september 2010 til maj 2011.

FCM-stopperen Erik Sviatchenko mener, at den selvtillid, holdet har opbygget på hjemmebanen, er afgørende.

- Det er jo selvforstærkende. Vi har fornemmelsen af at gå ind på banen og vide, at de har svært ved at score mål mod os. Det bliver et fort, og vi har gang på gang en god fornemmelse, når vi går ind på hjemmebanen, siger Erik Sviatchenko.

- Vi har den tro på hjemmebanen på, at vi går 100 procent efter tre point, og vi ved, at vi kan få de tre point. Det er den tro, man skal have.

Se også: Gigantisk forspring til FCK: Nu lugter FCM guld

- Vi bliver også bedre og bedre til at kommunikere, og vi tager fat i hinanden og siger tingene med det samme i stedet for at kigge ned i jorden, siger Erik Sviatchenko om mentaliteten på holdet.

Cheftræner Glen Riddersholm mente også, at hjemmebanen blev afgørende for, at holdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Silkeborg efter en scoring af Rilwan Hassan i anden halvleg.

Se også: FCK jubler: Ståle forlænger

- Heldigvis har vi en hjemmebane, hvor vi har en utrolig tro på tingene og en god opbakning. Man skal heller ikke undervurdere det ord, der hedder tryghed, og det har vi her på MCH Arena, og derfor er det så stærk en bastion for os, siger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland mangler at møde Randers FC, FC København, Brøndby og Sønderjyske på hjemmebane i denne sæson.

Se FCM besejre Silkeborg her:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere