Annonce:
Annonce:

Svinestreger fra FCK-stjerner - men begge undgår rødt!

Både Nicolai Jørgensen og Mathias Zanka Jørgensen kunne godt have været smidt tidligt i bad, da de henholdsvis sparkede og slog ud efter deres modstandere

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FC København skal nok prøve at glemme søndag den 26. april hurtigst muligt.

Superligaens nummer to blev nemlig godt og grundigt sat på plads i Randers, da hjemmeholdet på to mål af Mikael Ishak og et af Nikolaj Brock-Madsen bankede FCK'erne med 3-0.

Ikke nok med, at mesterskabet i den grad ser ud til at være tabt med det store nederlag, så måtte københavnerne lide den tort at se en af deres spillere blive smidt ud, da færingen Brandur Olsen fik direkte rødt kort, da han sparkede ud efter en modstander.

Så er der serveret FCM: Randers skød FCK i sænk

Men Olsen var nok ikke den eneste FCK-spiller, der sandsynligvis fortjente at få en tidlig badebillet.

Annonce:

Ti minutter efter pausen lavede Nicolai Jørgensen en hævnakt, da han sparkede ud efter Randers' Kasper Fisker, men enten missede dommer Michael Johansen situationen, eller så vurderede trioen, at FCK-stjernen ikke gjorde noget galt.

Se situationen med Nicolai Jørgensen HER:

Og to minutter før tid bemærkede en anden københavner-profil sig negativt.

Her var Kasper Fisker endnu engang indblandet, da han gik ind i en nærkamp med Mathias Zanka Jørgensen. FCK'eren afsluttede dog med at sende et albue ind på Fiskers ansigt - men igen forblev dommerens røde kort i lommen.

Tidligere i foråret så vi, at DBU's disciplinærudvalg åbnede en sag mod Brøndbys Daniel Agger, efter han havde slynget en albue ud efter netop Zanka - noget som dommerne ikke havde bemærket i kampens hede.

Det er endnu uvist, om dommerne missede begge situationer, eller om de vurderede, at der ikke blev begået noget kriminelt i episoderne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: