Tæt på køb: God dialog med Brøndby

Michael Almebäck ser ud til at være fortid i Brøndby IF. Forsvarsspilleren er tæt på en aftale, der sender ham tilbage til Örebro

Michael Almebäck er på vej væk fra Brøndby (Foto: Jens Dresling)
Michael Almebäck er på vej væk fra Brøndby (Foto: Jens Dresling)

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, hvor slutspurten sættes ind. I Brøndby IF har man haft et travlt vindue, hvor flere forstærkninger er kommet til, mens der har været emner i modsatte retning. Nu ser det ud til, at klubben inden for de nærmeste dage vinker farvel til forsvarsspilleren Michael Almebäck.

Almebäck, der senest var udlejet til Esbjerg fB, har længe været rygtet til Örebro SK, men den svenske klub har ikke ønsket at bekræfte forhandlingerne. Det gør man dog nu, hvor Örebro-boss Magnus Sköldmark bekræfter, at man er tæt på en aftale.

Det er op til Daniel Agger at afgøre, hvad han vil. Brøndby må vente på hans beslutning. Den situation er ikke mange af de 82 andre med kontraktudløb til sommer. Flere af dem skal på klubjagt de kommende måneder. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er Superligaens store ta' selv bord

Se også: Mesterhold vil købe tidligere Brøndby'er

- Vi mangler lige de sidste detaljer, før vi er helt i mål. Vi har haft en god dialog med Brøndby, mens vi også har haft gode samtaler med Michael Almebäck. Jeg håber på, at vi kan få aftalen hjem, men vi mangler lige nogle detaljer, før dette kan ske. Det er en spiller, som vi har fulgt længe, og som vil passe godt ind i vores setup, udtaler Sköldmark i et interview med na.se.

Örebro SK spiller til daglig i den bedste svenske række, Allsvenskan. Klubben nød godt af Michael Almebäck fra 2009 til 2011, inden han blev solgt til Club Brügge. Siden opholdet i Brøndby har den svenske klub gispet efter at få forsvarsspilleren tilbage.

Se Brøndbys åbningssejr i 2016 mod Roskilde her:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen