Teenage-fest i Farum

Der kom to 18-årige spillere på tavlen for hvert sit mandskab, da FC Nordsjælland sejrede 2-1 over AaB. Særligt i første halvleg viste de unge Farum-drenge prøve på det enorme potentiale

Følg Fodbold
Følg Superligaen

FARUM (Ekstra Bladet): Det blev to vidt forskellige halvlege, da FC Nordsjælland besejrede AaB med 2-1.

Hjemmeholdet havde fuldstændig styr på tingene i første halvleg og spillede gæsterne ud af banen, men efter pausen gik Farum-drengene totalt i stå, men de fightede sig akkurat til sejren

FC Nordsjælland kom bedst fra start og fik hurtigt lagt et fint tryk på gæsterne i kampens begyndelse. Det resulterede i et par gode muligheder hjemmeholdet, men den sidste skarphed foran målet manglede.

I stedet var AaB tæt på at bringe sig foran efter små tyve minutter, men her manglede skarpheden ligeledes.

Artiklen fortsætter under billedgalleriet:

Billedgalleri

Bolddrengen takker FCNs redningsmand Nicolai Larsen efter kampen. Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Og pludselig gik det stærkt. Få minutter senere fik hjemmeholdet hul på bylden, da Mikkel Rygaard slog et perfekt indlæg ind i panden på Mathias Rasmussen, der kunne heade hjemmeholdet foran med 1-0.

FC Nordsjælland fortsatte med at sætte de nordjyske gæster under pres. Med lækre pasninger og finurlige detaljer dominerede Farum-drengene resten af første halvleg, men gæsterne haltede gevaldigt efter.

Netop de lækre pasninger viste de unge Farum-drenge nok engang prøver på kort før pausen, da de kombinerede sig flot igennem gæsternes forsvar. Issac Atanga blev spillet flot fri inde feltet, og i stedet for at afslutte lagde han uselvisk bolden på tværs til Abu Francis, der kunne sende bolden i det tomme mål til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Kudus havde også en stor andel i sejren. Foto: Lars Poulsen
Kudus havde også en stor andel i sejren. Foto: Lars Poulsen
 

FC Nordsjælland fortsatte sit spilovertag i begyndelsen af anden halvleg, hvor gæsterne fortsat ikke kom til det store.

Det blev der lavet gevaldigt om på efter en lille times spil, da Mikkel Kaufmann blev spillet flot fri af Patrick Olsen. Den unge angriber svigtede ikke, og så var AaB pludselig med igen.

Herefter faldt hjemmeholdet i tempo, og gæsterne kom bedre med i opgøret. Efter lidt over en times spil var AaB endda tæt på at få udlignet, da Jakob Ahlmann tog chancen fra distancen og halvflugtede bolden mod mål, men stolpen var i vejen for AaB-backen.

AaB pressede gevaldigt på mod kampens slutning og havde op til flere store chancer, men en flot fight og en god målmandspræstation af Nicolai Larsen sørgede for, at FC Nordsjælland akkurat hev sejren i land.

Det rene vanvid: Dansk fodbold-ekspert rammer ny million-gevinst

Så var den der: Genial Dolberg-kasse sikrer triumf

Krisen lurer: Barcelona i kæmpe skuffelse

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+