Annonce:
Annonce:

Tidligere BIF-chef revser klubben: Der har været nogle svipsere

Den forhenværende Brøndby-sportschef Per Rud kritiserer Brøndbys transfertilgang i hans tid, mens han roser klubbens nye indkøb

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

De fleste er i gang med at storrose Brøndbys mange nye indkøb op til denne sæson. Her er blandt andre danske Lasse Vigen Christensen og Kasper Fisker og svenske Simon Tibbling kommet til Vestegnen.

Den slags indkøb får også tommelfingeren op hos klubbens forhenværende sportschef, Per Rud, der regerede fra 2013-2015. Alligevel så han hellere, at man byggede Vestegns-klubben op om dens egne, unge spillere.

Rud mener ikke, at der er sammenhæng mellem klubbens strategi '6.4', hvor man vil satse på unge spillere af egen avl, og deres offensive tilgang og handlekraft på transfermarkedet. Det giver han klart udtryk for i radioprogrammet 'Fodbold FM'.

Annonce:

- Der er ingen tvivl om, at der er nogen ude på Vestegnen, der ser muligheder i og med, at FCK har haft en åreladning. Det reaktionsmønster, der er derude, minder om dengang, jeg var der, hvor Agger kom hjem, og al fornuft gled af sinde, siger han og giver udtryk for, at han heller ikke forstod Brøndbys strategi, mens han selv var i klubben.

- Jeg havde i hvert fald i min tid i Brøndby svært ved at navigere i de ting, som vi sagde, at vi gjorde, og den måde, det så var indadtil.

En fornøjelse med de nye
Selvom strategien ifølge Rud afviger fra den oprindelige plan, synes han godt om klubbens nye indkøb.

- Vi satsede på, at vi havde mange unge spillere. Det var det, der var den nye Brøndby-ånd. Derfor skulle de have nogle ældre og erfarne spillere at læne sig op ad i form af Elmander, Kahlenberg, Agger. Det er den anden vision, de har nu. De spillere, de henter nu, er en fornøjelse. Lasse Vigen, Tibbling. Ganske enkelt en fornøjelse. Der har selvfølgelig været nogle svipsere, det er der altid.

Overordnet set mener Rud dog, at det er smart at hente dygtige unge spillere udefra, fordi der er et stort videresalgspotentiale i dem. Og så mener han, at deres niveau og navne giver Superligaen en masse.

Annonce:

Alligevel savner han det originale udgangspunkt.

- Det er klart, at jeg så selvfølgelig helst, at det var Brøndby-drenge og danske spillere, der rendte rundt. Men det er det ikke. Og det er nok også derfor, jeg ikke er der længere.

Lasse Vigen: Derfor valgte jeg Brøndby

Kom helt tæt på Brøndbys nye Fisker: Der er en socialist gemt i mig

Laudrups superagent afslører: Sådan ville jeg købe mig ind i Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: