To mål på syv måneder nok til 'Årets Hold': Se eksperternes udvalgte her

Viktor Fischer har siden oktober blot fundet vej til netmaskerne to gange. Alligevel er han valgt til 'Årets Hold'

Viktor Fischers noget tammere forår fik ham ikke slået af 'Årets Hold'. Se hele midtbanen på 'Årets Hold' her. Video: Discovery Networks Danmark.

Discovery Networks har udtaget Viktor Fischer til 'Årets Hold' i Superligaen, selvom FCK-stjernen er faldet i kadence i foråret.

Københavnernes charmerende syv'er startede ganske vidt sæsonen ud som lyn og torden med syv mål og otte oplæg i de første 13 kampe. I oktober løb han ind en alvorlig ankelskade, der holdt ham ude helt ind til februar måned.

Forårsudgaven af Fischer har ikke været på niveau med den udgave, man så i de første måneder af hans FCK-tid. Det er blot blevet til to scoringer, og sagen om homo-tilråbene, er velsagtens det man indtil videre vil huske Viktor Fischers 2019 for.

FCK-profilen er valgt ind på venstrekanten, og får på 'Årets Hold' selskab af fem holdkammerater fra FCK's mesterhold.

Du kan se midtbanen på årets hold i videoen over artiklen.

Resten af årets hold kan du se herunder:

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Her kan du se defensiven på Discovery's 'Årets Hold', der blandt andet byder på to nuværende FCK-spillere og en enkelt kommende FCK'er:

Angrebet på 'Årets Hold' står noteret for hele 44 kasser til sammen. Se dem her:

Årets træner er hverken Ståle Solbakken eller Kenneth Andersen, der sikrede deres respektive hold de to øverste pladser i ligaen. Du kan se årets træner, samt nogle af de 'honourable mentions', der ikke blev plads til på 'Årets Hold', lige her:

51 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere