Annonce:
Annonce:

Tøffe dybt imponeret: Den bedste præstation i 2017!

Stig Tøfting roser FC Nordsjælland og Brøndby for deres forrygende målfest søndag i Farum

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Ekstra Bladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, er normalt ikke bange for at være ude med riven efter personligheder og klubber, der fortjener en overhaling i fodboldverdenen.

Det er han stadigvæk ikke, men når der skal uddeles roser, stiller 'plæneklipperen' sig også gerne op og deler ud med rund hånd.

Tøfting blev i hvert fald godt og grundigt underholdt af søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby, og kampens tårnhøje niveau imponerede 'Tøffe':

- Det er uden tvivl den bedste kamp denne sæson og nok også i hele 2017. Intensiteten var vanvittig høj, og det var to hold, der ville ud over stepperne for at vinde kampen. Nu vandt FCN til sidst, og stor respekt for det, men det kunne jo lige så godt have været Brøndby, når man ser på det pres, de lagde for dagen efter Lasse Vigens scoring, siger Stig Tøfting og fortsætter:

Annonce:

- Brøndby er jo langt fra det eneste hold, der er løbet ind i FC Nordsjællands kontrakniv, og 3-2 målet er jo taget lige fra kontrafodboldens ABC. Den måde, FCN praktiserer kontrafodbold på med Ernest Asante og Godsway Donyoh, er utrolig giftig, og FCN formår så sandelig at udnytte chancerne i kampen.

Ned på jorden igen: Brøndby kvajede sig i Farum

Stig Tøfting mener ikke, man kan drage mange langsigtede konklusioner ud fra den underholdende kamp, men det var i hvert fald to mandskaber med styr på deres krystalklare koncepter, der mødtes i Farum.

- Den mest tydelige lektie er, at Kasper Hjulmands mælketænder godt kan klare sig uden Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka, hvilket er imponerende i sig selv. Nu må man bare håbe for holdet, at man holder på Maxsø og Marcondes til vinter. Men ellers tror jeg ikke, man skal lægge for meget i selve resultatet, for Brøndby kunne lige så godt have vundet, og de følte sig med rette snydt for et straffespark, siger Stig Tøfting og fortsætter:

Annonce:

- Man kan til gengæld se, FC Nordsjælland har slebet sin strategi endnu mere til. Kasper Hjulmand går ikke på kompromis med sit direkte koncept. Brøndby gjorde jo også, hvad de gør godt normalt og var utrolig stærke i presspillet. Nogle gange skal man lade være med at analysere for meget og så bare læne sig tilbage og nyde den fantastiske forestilling, som jeg mener, kampen var.

Glad for nej til Vestegnen: Åndssvagt at skifte til Brøndby!

Særligt Ernest Asantes mål til 3-2 imponerer Stig Tøfting.

- Det er jo sådan et kontraangreb, man øver 1.000 gange på træningsbanen, og det er et spørgsmål om brøkdele af et sekund, der gør, at der ikke er offside, da Mathias Rasmussen spiller Asante retur. Den sidder lige i skabet og hatten af for det.

Se alle målene fra FCN-BIF øverst i artiklen.

Mens Stig Tøfting er fuld af lovord over for både FC Nordsjælland og Brøndby, falder der alligevel et lille hak af til Silkeborg og AaB for præstationerne i denne runde.

Annonce:

- AaB's præstation mod SønderjyskE giver dybe panderynker, og det er et skræmmende lavt bundniveau, nordjyderne har! Endnu større panderynker har Peter Sørensen i Silkeborg. Bekymringen var tydelig at høre i pausen og efter kampen, hvor Silkeborg-manageren med rette var utilfreds med sine spilleres indstilling.

- Til slut skal jeg lige minde om, at Superliga-stillingen altså ikke vender forkert. AC Horsens fører ligaen, og man kan kun have respekt for den måde, Bo Henriksens hold er kommet i gang med sæsonen.

Brøndby henter dansk midtbane-profil

Tøfting til Ståle og Thorup: Hold nu op med det klynkeri

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: