Tøffe om Superliga-bombe: - Det skal de ikke græde snot over

- Så kæmpestor en profil er Martin Pusic jo heller ikke, siger Stig Tøfting, der håber, Horsens tager sig godt betalt

Hør Ekstra Bladets analyse af den chokerende udmelding fra Pusic.

Historien er bizar, men den ryster ikke Stig Tøfting, selv om det trods alt hører til sjældenhederne, at en angriber skrider fra sin klub fire dage efter, han har skrevet en toårig kontrakt.

- Det er ikke til at græde snot over. Han har da spillet et par gode kampe i AGF, men så vanvittigt prangende var hans ophold jo heller ikke. Så kæmpestor en profil er han jo heller ikke, siger Stig Tøfting, der langt fra er i chok:

- Han har fået et tilbud fra en udenlandsk klub og har fortrudt, han har skrevet med Horsens. Ret meget længere er den vel ikke. Så kommer han på kontoret og beder om at få kontrakten ophævet, så han kan prøvet noget nyt. Det er vel det, lyder Tøftings kantklippede analyse.

Det kom i første omgang bag på ham, at Martin Pusic efter kontraktløse forhandlinger med aarhusianerne ikke skred direkte til udlandet.

- Det var da lidt overraskende, at han skred 35 km sydpå, men ellers har det vel hele tiden ligget i kortene, at han jagtede lykken uden for landets grænser. Nu håber jeg da bare, at Horsens tager sig godt betalt for ulejligheden. Der har været omkostninger af den ene og den anden slags i forbindelse med kontrakten, og dem skal klubben da have forrentet, siger Plæneklipperen.

Han giver ikke meget for de officielle tirader i pressemeddelelsen, hvori AC Horsens fyrede bomben af til akkompagnement af ord som ’menneskelige hensyn’ og ’værdier’. Ifølge klubbens egen melding kom Martin Pusic allerede dagen efter sejren i Parken og sagde, han ikke kunne se sig selv spille i klubben.

- Martin Pusic er jo en voksen mand, og der må simpelt hen være grænser for, hvad man vil og skal finde sig i, siger Stig Tøfting.

Det blev en ualmindelig kort Horsens-karriere for Martin Pusic. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix AC Horsens Kæmpe Superliga-bombe: Angriber stopper efter fire dage

Martin Pusic bytter AGF ud med AC Horsens, der har sikret sig angriberen på en toårig aftale. Foto: Ernst van Norde Transfer Farvel til FCK og AGF: Tidligere Superliga-topscorer skifter til rivaler

Spillerne fra AC Horsens var fejrede Viktor Fischers afbrænder på straffespark, som om det var et mål. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO Superligaen Tøffe overrasket over FCK-flop: 'Et ordentligt hak i tuden'

9 kommentarer
Vis kommentarer