Tøffe om Superliga-bombe: - Det skal de ikke græde snot over

- Så kæmpestor en profil er Martin Pusic jo heller ikke, siger Stig Tøfting, der håber, Horsens tager sig godt betalt

Hør Ekstra Bladets analyse af den chokerende udmelding fra Pusic.

Historien er bizar, men den ryster ikke Stig Tøfting, selv om det trods alt hører til sjældenhederne, at en angriber skrider fra sin klub fire dage efter, han har skrevet en toårig kontrakt.

- Det er ikke til at græde snot over. Han har da spillet et par gode kampe i AGF, men så vanvittigt prangende var hans ophold jo heller ikke. Så kæmpestor en profil er han jo heller ikke, siger Stig Tøfting, der langt fra er i chok:

- Han har fået et tilbud fra en udenlandsk klub og har fortrudt, han har skrevet med Horsens. Ret meget længere er den vel ikke. Så kommer han på kontoret og beder om at få kontrakten ophævet, så han kan prøvet noget nyt. Det er vel det, lyder Tøftings kantklippede analyse.

Det kom i første omgang bag på ham, at Martin Pusic efter kontraktløse forhandlinger med aarhusianerne ikke skred direkte til udlandet.

- Det var da lidt overraskende, at han skred 35 km sydpå, men ellers har det vel hele tiden ligget i kortene, at han jagtede lykken uden for landets grænser. Nu håber jeg da bare, at Horsens tager sig godt betalt for ulejligheden. Der har været omkostninger af den ene og den anden slags i forbindelse med kontrakten, og dem skal klubben da have forrentet, siger Plæneklipperen.

Han giver ikke meget for de officielle tirader i pressemeddelelsen, hvori AC Horsens fyrede bomben af til akkompagnement af ord som ’menneskelige hensyn’ og ’værdier’. Ifølge klubbens egen melding kom Martin Pusic allerede dagen efter sejren i Parken og sagde, han ikke kunne se sig selv spille i klubben.

- Martin Pusic er jo en voksen mand, og der må simpelt hen være grænser for, hvad man vil og skal finde sig i, siger Stig Tøfting.

Kæmpe Superliga-bombe: Angriber stopper efter fire dage

Farvel til FCK og AGF: Tidligere Superliga-topscorer skifter til rivaler

Tøffe overrasket over FCK-flop: 'Et ordentligt hak i tuden'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær