Tøffes tophold: Her er de bedste 11 i Superligaen

Efter 'flopholdet' kommer her 'topholdet'

Martin Pusic er den ene af de to bombere på toppen af Stig Tøfting allstar-hold i den forgangne Superliga-sæson. (Polfoto: Christer Holte)
Martin Pusic er den ene af de to bombere på toppen af Stig Tøfting allstar-hold i den forgangne Superliga-sæson. (Polfoto: Christer Holte)

Sidste lørdag udtog jeg Superligaens Flop Stars. Et mandskab med stor underholdningsværdi og garanti for masser af kasser – imod sig!

  Johan Elmander er en af dem, der ikke har leveret varen i den forgangne sæson. (Polfoto: Gregers Tycho) Superligaen Tøfting: Her er Superligaens flophold

I dag får du til gengæld sæsonens Top Stars.

Holdet, hvor målmanden stort set altid sover på rene lagner, hvor backerne både kan forsvare, gå med offensivt og lægge et indlæg ind i panden eller støvlen på en bomber af en angriber.

Centerforsvaret oser af rutine, fight og store klubhjerter, og midtbanen består af spillere, der kan rydde op, drible, udfordre og eksekvere en standard-situation med millimeter-nøjagtig præcision.

Stig Tøfting måtte søndag svare på mange spørgsmål om især Brøndby og AGF. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Tøffe under beskydning: Jeg hader ikke Brøndby!

Guld-Glen får lov til at træne holdet fra start. Men jeg kan altså hurtigt finde en afløser, hvis han ikke skaffer resultater …

49 kommentarer
Vis kommentarer