Tøfting: Holdkammerater kan sparke konetyv ned

Stig Tøfting forventer, at holdkammeraterne og Brøndby-fansene vil gå hårdt til Christian Keller

Sådan forholder Keller sig (Video: Anita Graversen)

Randers-anfører Christian Keller har snuppet holdkammeraten Jonas Borrings kone, og der er nu splid i truppen.

Mens Borring har fået orlov på ubestemt tid, så fortsætter Keller foreløbig i klubben, selvom han har mistet anførerbindet. Spørgsmålet er, om han nu kan forvente at blive sparket ned til træning af holdkammeraterne.

- Det kan man bestemt ikke udelukke. Randers skal nu finde ud af, hvad spillertruppen kan kapere. Sparker de hinanden ned på grund af det her, så gavner det heller ikke, og så nærmer det sig selvtægt, siger Tøfting til Ekstra Bladet.

- Det her giver ikke en god stemning i truppen. Det tror jeg, at alle kan sætte sig ind i. Hvis en fra din arbejdsplads tog din kone, ville det heller ikke være sjovt, siger Tøfting, der forventer en reaktion i næste kamp ude mod Brøndby.

- Han slipper ikke for at høre noget på søndag. Der er vel ingen, der regner med, at Brøndby-fansene holder kæft. Der bliver kørt på det på søndag med buhråb eller klapsalver, siger Tøfting.

Konen er skredet fra Jonas Borring, og hun har nu fundet sammen med klubbens hidtidige anfører Christian Keller (Foto: Anita Graversen)
Konen er skredet fra Jonas Borring, og hun har nu fundet sammen med klubbens hidtidige anfører Christian Keller (Foto: Anita Graversen)

Få Alexander Fischers reaktion her

Mens Borring er tidligere landsholdsspiller, så har Keller spillet i Serie A og har altså ind til fredag været klubbens anfører.

- Jeg ser nok ikke de store muligheder for, at begge to fortsætter i klubben, og så må de finde ud af, hvem de vil satse på, siger Tøfting.

-  Det er jo ikke to perifere spillere, så det gør situationen sværere. Det var nemmere, hvis det var to spillere, der ikke havde den store fremtid i klubben. Du kan slippe af sted med mange ting, hvis du er en profil, men hvis du er i udkanten, så bliver du vippet ud, siger Tøfting.

- Du kan se det med Bendtner, og du kan se det med mig selv, der blev fyret i AGF efter en julefrokost. Hvis Svend Dam følte, at jeg ikke kunne undværes, så var jeg ikke blevet fyret, men det kunne jeg, og så røg jeg ud af vagten, siger Tøfting.

Det er ikke sjovt at være Jonas Borring i øjeblikket (Foto: Anita Graversen)
Det er ikke sjovt at være Jonas Borring i øjeblikket (Foto: Anita Graversen)
 

Mange har undret sig over, hvorfor en skilsmisse pludselig blev en sag for sportsjournalister, men Tøfting forstår det.

- Det her har sportslig indflydelse, siger Tøfting, der slår fast, at ingen har gjort noget ulovligt, men han kan sagtens se problemer fremadrettet.

- Har du lyst til at rende rundt med en anfører, der stjæler din kone, når du kigger væk?, spørger Tøfting.

- Men der er jo også flere i det her. Borrings kone har jo også en rolle i det her. Det er jo ikke bare Keller, der har sagt 'hende vil jeg have', siger Tøfting.

- Hvis spillerne selv har styr på deres koner, så skal de jo ikke være bange, uanset hvor stor en skørtejæger Keller ellers er, siger Tøfting.

Christian Keller til højre har et godt forhold til direktøren i Randers Michael Gravgaard (Foto: Claus Bonnerup)
Christian Keller til højre har et godt forhold til direktøren i Randers Michael Gravgaard (Foto: Claus Bonnerup)
 

Tøfting har i starten af 90'erne selv været i en trup, hvor noget tilsvarende skete. Dengang var de to hovedpersoner Claus Struck og Lars Larsen.

- Det var to venner, der sås privat. Vi spillede videre med begge to, men så smuttede Lars Larsen, og så gik der ikke lang tid, så var Claus Struck også væk, så man kan sige, at det fik betydning, siger Tøfting.

- Det gav en utrolig trykket stemning, og vi talte om, at vi måtte koncentrere os om fodbolden. Det var ikke sjovt, siger Tøfting, der ikke var personligt ramt.

- Jeg var ikke tæt på de to uden for banen, men havde der været en holdkammerat, der havde taget for eksempel Gunnar Linds kone, så havde jeg haft andre følelser omkring det, siger Tøfting.

Christian Keller har spillet i Randers siden 2011, mens Jonas Borring kom til i 2012.

Christian Keller er færdig som anfører i Randers FC (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 11. mar. 2016 - kl. 11:38 Flår anfører-bindet af konetyven Keller

Jonas Borring forlænger sin kontrakt med Randers (Foto: Anita Graversen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 10:59 Ufattelig udvikling: Borring har forlænget i Randers

Jonas Borring spillede forrygende i efteråret, men efter Christian Kellers svigt er han nu sendt på ferie (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 11. mar. 2016 - kl. 10:01 Borring taler: Dolket i ryggen af Keller

Christian Keller (th.) har kastet Michael Gravgaard og Randers ud en skidt sag. Foto: Claus Bonnerup Allan Olsen - 11. mar. 2016 - kl. 09:33 Keller eller Boring skal væk!

Der er store problemer i Randers. Cristian Keller har angiveligt nappet Jonas Borrings kone, og det skaber stor uro i truppen. (Foto: Anita Graversen) Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 08:27 Splid i Randers: Anfører snupper stjernens kone

Se også: Stjerne færdig i Randers: Knust efter brud med konen

Sportschef Ole Nielsen udtaler sig om sagen her

175 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere