Annonce:
Annonce:

Topmøde med Brøndby: Tøbrud i stenkast-konflikt

FC Midtjylland stoler på, at forbedringer af sikkerheden omkring Brøndby Stadion kan forhindre angreb på fanbusserne, hvor rude på en bus fyldt med fans blev knust af brosten efter seneste møde   

Se højdepunkterne fra weekendens møde mellem Brøndby og FC Midtjylland
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Forskrækkelsen sidder endnu i FC Midtjylland efter brosten knuste en rude i en bus med fans, der holdt ved Brøndby Stadion efter seneste Superliga-møde.

Alligevel stoler FC Midtjylland på, at Brøndby har taget de nødvendige skridt til at hindre, at noget tilsvarende sker igen.

Efter en uge med fortættet mødeaktivitet har klubberne fundet en fælles vej videre, og konflikten mellem sidste sæsons guldrivaler er sat på standby.

Politiet havde noget at se til efter kampen. Foto: Kenneth Meyer
Politiet havde noget at se til efter kampen. Foto: Kenneth Meyer

- På FC Midtjyllands foranledning, har vi haft nogle samtaler med Ole Palmå, sikkerheds- og kommunikationschefen i Brøndby.

- Det er endt ud i, at Brøndby, med Ole Palmå i spidsen, har præsenteret en række initiativer, som igen skal gøre det sikkert for FC Midtjylland-tilskuere at besøge Brøndby Stadion, fortæller FC Midtjyllands marketing- og supportdirektør, Preben Rokkjær til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Vi har valgt at stole på, at de med deres kendskab til deres fans, har valgt de rigtige sikkerhedsforanstaltninger, men følger situationen nøje, siger han.

FC Midtjylland valgte efter angrebet 29. august at gøre Brøndby Stadion til 'rød zone' og opfordrede sine fans til ikke at komme til kampe på Vestegnen, indtil sikkerheden omkring stadion var forbedret.

Brøndby vandt i weekenden over FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Brøndby vandt i weekenden over FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Brøndby har siden opsat yderligere belysning i området, som stenkastet mod FC Midtjylland-fanbussen kom fra, lige som der er lavet yderligere forbedringer.

- Vi tager derfor fat i vores tilskuere, for at fortælle dem at Brøndby Stadion ikke længere er 'rød zone,' men at man fra Brøndbys side vil 'sikre at alle føler sig tilpas og får en god kampoplevelse,' som Ole Palmå har udtrykt det overfor os, siger Preben Rokkjær.

FC Midtjylland er blevet parret med Brøndby i pokalturneringen, hvilket betyder, at FC Midtjylland spiller den første af to kvartfinaler i Brøndby søndag 5. december - med FCM-fans i udeafsnittet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: