Topscorer på vej til udlandet: Hobro-boss i dialog med klubber

Hobros sportsdirektør Jens Hammer Sørensen fortæller, at der allerede er udenlandske henvendelser på topscorer Mads Hvilsom

Hobros Mads Hvilsom (i gul trøje) kan være på vej til udlandet efter denne sæson. (Foto: Anita Graversen)
Hobros Mads Hvilsom (i gul trøje) kan være på vej til udlandet efter denne sæson. (Foto: Anita Graversen)

Mads Hvilsom nettede to gange i 2-2 kampen mod Silkeborg. Det sidste et regulært perlemål med sololøb afsluttet med langskud.

Hvilsom er nu oppe på 12 sæsonscoringer og er med i kampen om topscorertitlen. Det har også øget interessen for angriberen, hvor der nu er konkrete henvendelser fra udenlandske klubber. Det fortæller Hobros sportsdirektør Jens Hammer Sørensen til Ekstra Bladet.

- Jeg tænker, at vi ikke kan holde på ham. Og det skal vi heller ikke. Han er en eventyrhistorie. Vi lejede ham i begyndelsen i FCM, og så købte vi ham fri, og nu er han har scoret så mange vigtige mål for os.

- Vi vil ikke stå i vejen for, at han kommer til en større dansk klub eller en udenlandsk klub. Og jeg er allerede i dialog med udenlandske klubber, der har henvendt sig på ham, siger sportsdirektøren.

Se også: To mål på fem minutter: Vilde Hvilsom opgiver ikke topscorertitlen

Jens Hammer Sørensen fortæller desuden, at han også er i tæt dialog med Mikkel Thygesen, som klubben hentede i Brøndby i januar. Hobro ønsker at beholde Thygesen, når hans kontrakt udløber til sommer. Thygesen vil sandsynligvis få tilbudt den største kontrakt i Hobros historie.

- Mikkel har taget os alle med storm, og vi taler allerede sammen. Nu skal vi tilbyde ham en kontrakt, og det er klart, at det bliver noget større end mange af de andre. Han er tidligere anfører i FCM og Brøndby.

- Jeg tror godt, at Mikkel vil flytte tilbage til Jylland, og så handler det om, at vi kan få lavet en længere kontrakt, hvis vi kan blive enige, siger Jens Hammer Sørensen.

Se også: 'To danske klubber kunne gøre sig i belgisk topfodbold'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere