Træner afslører: Nu skifter Brøndby-forsvarer

Fredrik Semb Berge skal ifølge Odd Grenlands træner til Molde, og Brøndby kommer dermed af med en spiller, der aldrig slog til

Fredrik Semb Berge har droppet Odd Grenland til fordel for Molde (Foto: René Schütze)
Fredrik Semb Berge har droppet Odd Grenland til fordel for Molde (Foto: René Schütze)
Følg Superligaen

Det lykkedes Per Rud at komme af med Michael Almebäck og Mikkel Thygesen, og nu ser det ud til, at endnu en af overskudsspillerne er fortid i Brøndby. For ifølge det norske medie varden.no skifter Fredrik Semb Berge til de norske mestre Molde. Mediet har talt med Odd Grenland-træner Dag-Eilev Fagermo har Semb Berge valgt at skifte til Molde på en lejeaftale, der gælder for resten af den norske sæson - altså frem til nytår.

Til mediet er Fagermo særdeles skuffet, fordi han mener, han havde en aftale på plads med Brøndby og ikke mindst Fredrik Semb Berge, som kom til Brøndby fra netop Odd Grenland. Derfor sætter træneren nu spørgsmålstegn ved Fredrik Semb Berges loyalitet og kærlighed til den klub, der gav ham sin professionelle debut.

Brøndby: Semb Berge på vej

- Fredrik havde sagt, at han ville tilbage til Odd. Klubben arbejdede stenhårdt i to uger for at få det til at ske, og søndag aften var vi enige. Jeg fik meldinger fra ham, hvor han skrev, at han ville komme til os, så vi lige kunne ordne de sidste formaliteter. Jeg er utrolig skuffet over, at han har ombestemt sig, siger Dag-Eilev Fagermo til varden.no og forklarer:

- Det er fristende at tro, at Fredrik har valgt pengene og Molde. I mine øjne stikker hans klubfølelser for Odd ikke særlig dybt. Det her er i hvert fald ikke nogen pæn måde at behandle sin moderklub på, siger træneren videre.

Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Fredrik Semb Berge nåede et halvt år i Brøndby IF, og han står nu altså til at blive udlejet frem til kalenderårets afslutning.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.