Transfer-start: Her er Superligaens 10 hotteste spillere

Pione Sisto, Nicolaj Thomsen og Rasmus Falk - tre af U21-talenterne - er blandt Superligaens varmeste navne, der kan være væk, når transfervinduet lukker om to måneder

Lukas Hradecky er et af de 10 varmeste Superliga-navne på transfermarkedet (Foto: Jens Dresling)
Lukas Hradecky er et af de 10 varmeste Superliga-navne på transfermarkedet (Foto: Jens Dresling)

Transfervinduet er åbent. Men det er stadig stilhed før stormen i Superligaen.

FC København har været aktiv og forstærket truppen med flere markante profiler. Men de store salg har vi endnu til gode. Godt nok er Jakob Haugaard solgt til Stoke, Daniel Høegh sendt til Basel og Rurik Gislason røget til Nürnberg, men de salg, der sender chokbølger gennem fodbold-Danmark, venter vi på i løbet af de to næste måneder.

Sommerens transfervindue er berygtet for at være travlt. Klubberne skal trimme trupperne, men også hente forstærkninger, før vinduet smækker i 1. september. Ofte arbejder mange af klubberne helt frem til, transfervinduet lukker.

AGF har skrevet under med Ahmed Yasin fra Örebro (Foto: Gregers Tycho) AGF AGF henter driblende landsholdsspiller

Jesper Hansen, der er reserve i franske Évian, kan havne på Vestegnen, hvis det bliver for dyrt at lukke en aftale med Frederik Rønnow. (Foto: Richard Skovby) Brøndby Brøndby lurer på Évian-reserve

Spændende og dramatisk
Her har vi udpeget de 10 største salgsobjekter lige nu i Superligaen.

Vi siger ikke, at alle 10 spillere bliver solgt i sommerens transfervindue. Men det vil være en sensation, hvis alle ti spillere stadig er at finde i Superligaen, når transfervinduet lukker.

Pione Sisto, Nicolaj Thomsen og Rasmus Falk er tre af de talenter, der i perioder glimtede under U21-EM i Tjekkiet. Og det er også tre af de spillere, der ventes at stå forrest på affyringsrampen i nærmeste fremtid.

Spillet om Pione Sisto kan blive spændende og dramatisk. For hvem vil betale 40, måske 50 mio. kr. for det 20-årige stortalent? Og tør FC Midtjylland vente med et salg til langt ind i august, når klubbens europæiske skæbne er afklaret?

Her er Superligaens ti største salgsobjekter - klik på hvert foto for at læse mere om den enkelte spiller (Vent 3 sekunder: Den lækre grafik loader)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Andreas Christensen (nummer to fra højre) er ønskespilleren i Gladbach (Foto: Lars Poulsen) Premier League Storklubs sidste ønske: Giv os dansk U21-profil

Her kan du få et indblik i Pione Sistos opvækst:

15 kommentarer
Vis kommentarer