Tre mål på stribe: Nordjysk fuldtræffer på rundens hold

Alhaji Kamara sikrede Vendsyssel tre point mod AaB. Det var tredje kamp på stribe, at angriberen fra Sierra Leone kom på måltavlen, og præstationen i det nordjyske lokalopgør giver ham en plads på rundens hold

Alhaji Kamara jubler efter sin scoring mod AaB. Den sikrede Vendsyssel tre vitale point. Foto: Claus Bjoern Larsen/Ritzau Scanpix
Alhaji Kamara jubler efter sin scoring mod AaB. Den sikrede Vendsyssel tre vitale point. Foto: Claus Bjoern Larsen/Ritzau Scanpix

Oprykkeren Vendsyssel hentede i weekenden tre vitale point i bundstriden.

For tredje kamp i træk scorede nordjydernes nye angriber Alhaji Kamara, og manden fra Sierra Leone, der kom på en fri transfer, sikrede dermed Vendsyssel årets første sejr.

Det giver ham en plads på rundens hold.

Her er de 11 spillere, der ifølge Ekstra Bladets Superliga-reportere gjorde det så godt i 29. runde, at de fortjener en plads på rundens hold.

Rundens hold (4-3-3)

 

God
4

Den blonde Vendssysel-keeper kiggede Kusk ud og snuppede hans straffespark. Dermed holdt han nullet, da årets første sejr kom i hus.

 

Ritzau Scanpix

 

God
4

Vendelboerne fik has på storebror fra Aalborg, da det omsider lykkedes at lukke af bagude. Kaptajnen var en nøglefigur i den bedrift.

Ritzau Scanpix

 

Super
5

'The Count' var en klippe i Vejle-defensiven. Ondulerede alt, hvad AC Horsens forsøgte i luften. En klassepræstation.

Ritzau Scanpix

 

God
4

Måtte i Austins fravær en tur ned i midterfosvaret, men det klarede den normale midtbanespiller flot. Fik lukket fint af for de fodrappe FCN'ere.

 

Ritzau Scanpix

 

God
4

Ulvene har fået et alternativ til Jakob Poulsen på dødboldene. Den polske back oser af overblik - bevist da han spillede Frank Onyeka fri til 2-0.

 

Ritzau Scanpix

 

Super
5

Brasilianeren brillerede og løftede VB, da det var krævet. Scorede de to første mål og lagde op til det tredje, da hans hjørnespark blev dirigeret ned til Finnbogason.

Ritzau Scanpix

 

Super
5

Vejle-kaptajnen var overdådig mod lokalrivalerne. Og hans fortrinlige pasning frem mod 2-0 målet var kampens højdepunkt.

Ritzau Scanpix

 

Super
5

Den tyske kreatør var sit holds bedste mod FCK og spillede sin klart bedste kamp i 2019. Lavede flere fikse detaljer og lagde op til mål. 

 

Jens Dresling

 

Super
5

Superliga-topscoreren var tilbage efter skade, og det fejrede han med et kanonmål. Lagde desuden op til Fischers afgørende scoring. 

 

Lars Poulsen

 

God
4

Angriberen fra Sierra Leone har været en fuldtræffer i det nordjyske. Scorede for tredje kamp i træk og sikrede sit hold tre vitale point. 

 

Ritzau Scanpix

 

Super
5

Den letbende lejesvend fra FCK sikrede Esbjerg tre point på den bane, hvor FCK aldrig vinder... Var vestjydernes bedste i Farum.  

 

Ritzau Scanpix

Se også: Efter Schmeichel-had og racistiske jokes: EM-værter trækker sig

Se også: Har taget fusen på alle eksperter: - Jeg kan kun lette på hatten

Se også: Ekstra sød derbysejr for Ståle: Når særlig milepæl

Okore skulle straffes, men slap alligevel Sport og Spil Okore dummede sig: Tog i byen efter nedtur

Sormani er tilbage i Danmark, efter han kvittede sit job i Vejle - nu taler han ud om sin tid som cheftræner for vejlenserne. Foto: Anders Brohus Sport og Spil For første gang efter stoppet: Nu taler Sormani ud

1 kommentar
Vis kommentarer