Annonce:
Annonce:

Tryllerik: Vi spiller om oprykning igen om et år

Vendsyssel-chefen er overbevist om, at nordjyderne igen er at finde i top tre i 1. division næste sæson

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HJØRRING (Ekstra Bladet): Det var en flok storskuffede Vendsyssel-spillere, der luskede af banen til taktfaste klapsalver fra de 4.386 fremmødte vendelboer, der nød en dramatisk playoff-gyser på hjemmebanen i Hjørring.

Men desværre for Vendsyssel viste Superliga-holdet Horsens sig for stærkt, da opgøret spidsede til i anden halvleg, og mens VFF-spillerne trissede i omklædningsrummet, var det op til sportschef Jacob Krüger at sætte ord på den missede oprykning:

- Jeg er ekstremt skuffet og helt tom indvendig. Vi havde sat næsen op efter oprykning, selv om vi ikke havde regnet med det fra forårets begyndelse. Men når man smider to gyldne chancer (mod Hobro og AC Horsens, red.), så er det svært ikke at blive påvirket, sagde Jacob Krüger.

Annonce:

Det blev ikke til oprykning for Erik Rasmussen og co. Foto: René Schütze
Det blev ikke til oprykning for Erik Rasmussen og co. Foto: René Schütze

Forskellen på succes og fiasko var dog ikke særlig stor søndag ifølge cheftræner Erik Rasmussen, og den stærke mand i Vendsyssel er overbevist om, at nordjyderne kan spille med om de sjove pladser igen næste sæson, selv om oprykningsfesten blev aflyst i Hjørring og omegn.

- Vi står med en ærgerlig følelse nu, fordi oprykningen glippede. Det er rigtig bittert for klubben, spillerne og hele området. Vi var foran og havde godt styr på Horsens i første halvleg, men jeg må erkende, vi ikke kunne stå imod, da de skruede op for intensiteten efter pausen, sagde Erik Rasmussen, inden han fandt en mere munter tone frem:

- Vi fik vist, at forskellen på bunden af Superligaen og toppen af 1. division ikke er særlig stor, og nu har lokalområdet set, vi kan spille med om oprykning. Det er vores ambition igen næste år at spille med om top tre og dermed være inde i billedet til Superligaen. Men jeg håber, de lokale sponsorer har fået blod på tanden, for så kan vi måske få fordelen tippet over til os næste år.

Annonce:

Vendsyssel formåede ikke at spille sig til oprykning. Foto: René Schütze
Vendsyssel formåede ikke at spille sig til oprykning. Foto: René Schütze

Den kommende sæson bliver dog uden venstrebacken Chris Sørensen, der i en alder af 39 år indstiller sin flotte karriere. Den tidligere OB og Randers-profil havde ønsket sig et bedre punktum for karrieren, men han er stolt over Vendsyssels udvikling.

- Siden jeg kom til klubben i 2014, har den taget et kvantespring. Jeg ville da gerne have afsluttet med en oprykning, men jeg er glad for at stå her på stadion i dag og trods alt have været så tæt på. Klubben er på vej frem, og jeg er fortrøstningsfuld for, Vendsyssel går en god tid i møde, sagde Chris Sørensen, der endnu ikke selv har fremtiden på plads.

Det har Vendsyssel til gengæld, der altså igen næste år må indstille sig på en tilværelse i 1. division.

Var helt på spanden: Kongekasse sikrer Superliga-billet

Ekstatisk Bo H: Vi står med pokalen!

Jan Bech: 2013 var en nærdødsoplevelse i Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: