TV: Afbryder Superliga-kamp: Er det verdens kedeligste baneløber?

Lørdagens Superligakamp mellem FCN og SønderjyskE blev afbrudt af et baneløberi - som dog virkede meget planløst

Af og til bliver fodboldkampe afbrudt af de såkaldte baneløbere, der tiltrækker sig opmærksomhed på forskellige måder.

I Danmark husker vi nok bedst den berømte 'fodboldtosse', der løb ind på banen i en landskamp mellem Danmark og Sverige tilbage i juni 2007 og forsøgte at slå ud efter kampens dommer.

Generelt er de fleste baneløbere kendt for at skabe opmærksomhed med deres afbrydelse på den ene eller anden måde.

Nogle jagter en spiller for at få fat i en autograf, andre vælger at tage alt tøjet af for at skabe et show ud af det - eller udnytter, at stjernerne er få meter fra dem, og derfor løber ind på banen for at tage en selfie med deres idoler...

Pointen er, at der virker som om, at der tit er en mening med galskaben.

Men åbenbart ikke altid.

I Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE blev afbrudt 10 minutter før tid, da en baneløber forcerede reklame-banden og indtog det kunstige græs på Farum Park.

Baneløberen havde dog ikke synderligt travlt med sin mission og slæbte sig fra det ene hjørne af banen og op til midterlinjen. Spillerne stod afventende og så til - det samme gjorde vagterne i øvrigt - før FCN's anfører Patrick Mtiliga blev træt af baneløberens kedelige stunt og håndfast slæbte ham ud af banen.

Ekstra Bladet fik fat i Mtiliga efter kampen for at høre om baneløberens intention - men FCN's anfører var lige så uforstående over for det udramatiske stunt som tilskuerne og seerne.

- Han skulle vel bare lige ind og markere sig - for 'lirens' skyld, sagde en smilende Mtiliga.

- Jeg skynder mig at smide ham ud, fordi jeg gerne ville have, at spillet skulle fortsætte. Jeg følte, der stadig var lidt mere at komme efter. Jeg tænkte bare, at vi havde et godt flow, så han skulle bare ud hurtigst muligt. Og det havde vi så også - vi scorer en enkelt æske efter det.

Du kan gense det noget mærkværdige baneløb lige her:

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere