TV: Brøndby følte sig snydt - her er dommerens (overraskende) forklaring

Dommer Kenn Hansen var den helt store hovedperson i det sene Superliga-opgør søndag aften mellem Brøndby og FCM, hvor især det blå-gule følte sig bortdømt. Nu forklarer han sig efter de mange tvivlsomme kendelser

Det er aldrig positivt for en dommer, når han er på alles læber efter en fodboldkamp.

Det var Kenn Hansen i den grad efter 1-1-kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, hvor der var drama for alle pengene.

Opgøret bød - udover en forfærdelig bane på Brøndby Stadion - på intensitet, udvisning og flere tvivlsomme kendelser, hvor hjemmeholdet især følte sig bortdømt.

Et rødt kort til Johan Elmander, bortvisning af Thomas Frank, et ikke dømt straffespark til Brøndby, et tvivlsomt hjørnespark, der førte til FCM's 1-0-mål og et mål, der måske var sat ind med armen af Midtjyllands Martin Pusic.

Jo, Kenn Hansens og hans dommer-kollegaer var kommet i arbejdstøjet søndag aften på Brøndby Stadion - og efter slutfløjtet var Hansen også det helt store samtaleemne - især i Brøndby-lejren.

- I kunne næsten se det på vores kropssprog i kampen. Vi følte os lidt uheldigt behandlet i et par meget afgørende situationer. Det er tit, de små ting, der afgør de her kampen, men jeg synes, at FCM's scoring og vores udvisning var hårde domme set med Brøndby-briller, udtalte hjemmeholdets anfører, Thomas Kahlenberg.

TV3 Sport fangede Kenn Hansen efter kampen for at få hans syn på alle de tvivlsomme kendelser. Og dagens mest debatterede mand følte slet ikke, at han mistede grebet om kampen.

- Der var mange svære situationer i dag, og jeg ville helst have gået fra denne kamp, hvor folk efterfølgende havde været i tvivl om, hvem der havde dømt opgøret. Men sådan gik det jo ikke i dag, sagde Kenn Hansen.

- Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, og man må tolke på det, som man vil, men jeg mener slet ikke, at jeg mistede grebet om kampen.

Du kan høre Kenn Hansens vurdering over de mest kontroversielle kendelser i kampen i videoen øverst eller nederst i artiklen, men der var én ting, som ærgrede dommeren efter opgøret, og det vil nok overraske de fleste:

- Jeg synes, det er soleklart, at der ikke er straffe til Hasani i anden halvleg. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke giver ham gult kort for film. Den måde, han kaster sig på, har slet ikke noget at gøre med den ikke-kontakt, udtalte kampens hovedperson.

Kenn Hansen var selvfølgelig også det helt store samtaleemne på det sociale medie Twitter. Herunder følger nogle af de udvalgte tweets om dommeren, der sidste år valgte at slette sin profil på mediet - hvilket nok er en meget klog beslutning...

Hør Kenn Hansens egen dom over de mange kontroversielle kendelser:

79 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere