TV-eksperts søn med FCK på træningslejr

FC København rejser til Portugal med blandt andre Per Frimanns søn, Jonathan Frimann, i truppen

Ståle Solbakken og Christian Poulsen får selskab af Per Frimanns søn på FC Københavns træningslejr (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken og Christian Poulsen får selskab af Per Frimanns søn på FC Københavns træningslejr (Foto: Jens Dresling)

FC København sætter i morgen kurs mod Algarve-kysten i det sydlige Portugal, hvor der venter ti dage i træningslejr samt deltagelse i Atlantic Cup, hvor løverne skal spille tre kampe mod Dynamo Moskva, Jablonec og IFK Göteborg. Brøndby og FC Midtjylland deltager i samme turnering, men de er begge havnet i modsat pulje af FCK.

Ludwig Augustinsson bliver et stort hit i FCK, hvis man skal tro Lasse Vibe (Foto: Polfoto/Zuma) Superligaen Så god er FCK's nye svensker

Tirsdag har manager Ståle Solbakken udtaget den trup, der skal med i flyveren til Portugal, og kun de skadede Bashkim Kadrii og Kris Stadsgaard er ikke med. Mere usikkert er det, om Daniel Amartey når at komme med. Han er i øjeblikket samlet med Ghanas landshold ved African Cup of Nations, og hans deltagelse afhænger af, hvornår ghaneserne bliver slået ud.

Anders Bay (t.v.) stopper efter uenighed om rollefordelingen. (Foto: Linda Johansen) Brøndby Brøndby-chef stopper efter uenighed

Værd at bemærke er det også, at FC København har to U/19-talenter med i truppen. Frederik Bay har fået genvalg, efter han også sidste år var med på træningslejr, og så er der også blevet plads til Jonathan Frimann, der ikke har sit boldtalent fra fremmede. Han er således søn af tidligere landsholdsspiller og nuværende TV-kommentator hos Viasat, Per Frimann.

Her er FC Københavns trup:
Stephan Andersen
Tom Høgli
Ludwig Augustinsson
Per “Pelle” Nilsson
Thomas Delaney
Nicolai Jørgensen
Andreas Cornelius
Björn Sigurdarson
Mikael Antonsson
Kevin Foley
Rúrik Gíslason
Christoffer Remmer
Johan Wiland
Steve de Ridder
Youssef Toutouh
Mathias “Zanka” Jørgensen
Christian Poulsen
Danny Amankwaa
Yones Felfel
Mikkel Wohlgemuth
Brandur Olsen
Lasse Lindbjerg
Frederik Bay
Jonathan Frimann

Se Ståle Solbakken fortælle om transferemnet Silva:

0 kommentarer
Vis kommentarer