TV: Esbjerg frygter korsbåndsskade til profil efter solo-uheld

Esbjerg fB-cheftræner Niels Frederiksen frygter, at Jeppe Andersen er blevet ramt af en korsbåndsskade. En scanning senere mandag vil vise, hvor galt det står til med spilleren.

Jeppe Andersen blev i slutningen af søndagens kamp mod FC København skadet, og det vækker bekymring hos Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen. Han havde op til skaden set en fin indsats fra Andersen, og nu risikerer den unge midtbanespiller en lang pause.

- Jeg synes, at Jeppe fuldt fortjent blev kåret som Kampens Spiller. Han skabte meget offensivt, var påpasselig defensivt og viste mod, når han havde bolden. Hvad angår skaden, skal han scannes, før vi kan sige noget med vished. Men vi frygter, at han har pådraget sig en korsbåndsskade, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.
 

Spilleren selv føler en større smerte her mandag end i kampen, og han frygter ligeledes, at han står over for en alvorlig skade.

- I situationen træder jeg ned på venstre ben, og det giver et knæk i knæet, uden at nogen rører mig. Jeg får et chok, det gør virkelig ondt, og man frygter det værste. Jeg fik is på lige bagefter, og i dag gør det mere ondt end i går, siger Jeppe Andersen videre.

Jeppe Andersen blev skadet efter Esbjergs sidste indskiftning, og derfor måtte holdet spille med 10 mand i slutningen af kampen. Jonas Knudsen blev også skadet i opgøret.

Se den omtalte episode lige her:

Du kan også gense alle højdepunkterne fra kampen i denne video:

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere