Annonce:
Annonce:

TV: FCK-stjerne tæt på at lave årets mål

Nicolai Jørgensen var søndag eftermiddag tæt på at lave et fænomenalt saksesparksmål mod FC Vestsjælland - og han var dermed blandt andet tæt på at gå i Sibusisu Zumas fodspor

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det var de to backs Tom Høgli og i særdeleshed svenske Ludwig Augustinsson, der stjal opmærksomheden søndag eftermiddag i Parken, da de scorede FC Københavns to mål mod FC Vestsjælland.

Men hvis marginalerne havde været på Nicolai Jørgensens side efter 18 minutter, ville FCK's nummer 10 i stedet have været på alle forsider dagen efter.

Københavnerne havde presset gæsterne fra Slagelse godt og grundigt ned i de første minutter af opgøret, og det tunge pres forsatte, da Tom Høgli sendte et indlæg ind i feltet til Nicolai Jørgensen.

Bolden kom lidt bag midtbanespilleren, men det forhindrede ikke Jørgensen i at sende en yderst kvalificeret afslutning afsted mod mål. Den 22-årige FCK'er fik timet sit opspring perfekt og flugtede med et sidelæns saksespark flot bolden i FCV-keeperens retning.

Annonce:

Thomas Mikkelsen var dog på sin plads og fik afværget forsøget til hjørne - og dermed fik Nicolai Jørgensens ikke et fantastisk saksemål på sit CV, som nogle andre Superliga-spillere allerede har formået.

Når man siger saksespark og Superliga i én sætning, er der nok mange af jer der tænker på en anden tidligere FCK'er.

Sibusisu Zuma scorede et af de allerbedste mål nogensinde i Superligaen, da han på flotteste vis saksede FCK foran med 2-0 mod rivalerne fra Brøndby tilbage i 2001.

Der har dog også været andre spillere, der har brilleret med fremragende saksesparksscoringer.

Morten Norstrand scorede et flot et af slagsen for to år siden mod FCK, da han stadig spillede for FCN. Og en tidligere AGF'er Mark Tullberg må nok indrømme, at det var hans karrieres højdepunkt, da han sikrede aarhusianerne alle tre point mod Brøndby i 2007 med en flot akrobatisk scoring i overtiden på Brøndby Stadion.

Her er Superligaens 20 bedst betalte

Overblikket: Her er de bedst betalte i din superligaklub

Se fem af de bedste saksesparks i Superligaens historie.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: