TV: Fortjent vinder? Her scorer Superliga-spiller årets mål

Hobros Martin Thomsen løb med titlen som manden bag årets mål i dansk fodbold 2014, da Dansk Fodbold Award blev afholdt fredag aften

Martin Thomsen havde god grund til at juble, da han scorede et fabelagtigt mål mod Randers FC. Nu kan Hobro-spilleren så glæde sig over, at træfferen er blevet kåret til årets bedste. (Foto: René Schütze)
Martin Thomsen havde god grund til at juble, da han scorede et fabelagtigt mål mod Randers FC. Nu kan Hobro-spilleren så glæde sig over, at træfferen er blevet kåret til årets bedste. (Foto: René Schütze)

Selv om det er gået trægt med tilværelsen i Superligaen på det seneste, er Hobro på ingen måde forsvundet fra radaren i dansk fodbold.

Fredag kunne den jyske klub glæde sig over en positiv nyhed som optakt til weekendens vigtige kamp mod FC Nordsjælland, da midtbanespilleren Martin Thomsen løb med titlen for årets mål i dansk fodbold 2014.

Kåringen fandt sted ved Dansk Fodbold Award, som denne gang fremstod som en lille og knap så festlig prisuddeling, da landsholdsspillerne på forhånd havde meldt kollektivt afbud, mens diverse trænere med Morten Olsen i spidsen end ikke var blevet inviteret.

Direktør i DBU Claus Bretton-Meyer er sammen med sine kolleger kommet i strid modvind på Twitter. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Glemte invitation: DBU bliver hånet og latterliggjort

Men priser blev der uddelt, og en af titlerne fandt altså vej til Martin Thomsen, som gjorde sig selv berettiget til anerkendelsen takket være et fantastisk hug fra distancen i en kamp mod Randers tilbage i juli.

En fuldtræffer, der af åbenlyse årsager fortjener at blive gengivet og hædret. Fra en position på banen, der i grove træk må betegnes som at være mellem midterlinjen og målet, valgte Hobro-profilen at tage sagen egen hånd, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Hele Superligaen ligger på maven for Mads Hvilsom, der droppede tilværelsen som fuldtidsprof i FC Midtjylland og nu er topscorer i Superligaen (Polfoto) Hobro Superliga-topscorer på discountløn

Med venstrebenet tordnede midtbanespilleren bolden mod det ene målhjørne, og i det stod hurtigt klart, at Randers-målmand Kalle Johnson var prisgivet på stregen.

Desværre for Thomsen tabte han og Hobro dysten med 2-1, men nu kan målscoreren altså alligevel glæde sig over, at han fik noget ud af sin fornemme aktion i Randers.

Se Martin Thomsens vilde drøn, der fredag blev kåret til årets mål, i tv-klippet nedenfor:

0 kommentarer
Vis kommentarer